Wednesday, April 30, 2014

Hidup & Mati bersama

Assalammualaikum..

AMARAN: entry ini just for fun.. takda kena mengena ngan hidup atau yang telah meninggal dunia.. hehe. Tapi in real life, ada tak macam ni ?? hahaha.. seriuss, Zara ketawa tengok ni.. =D



sayang,
*mrshafiezy

Tuesday, April 29, 2014

1 Minggu cuma 3 Hari Bekerja

Assalammualaikum..

Minggu ni rasa mcm kanak2 ribena, buat kerja pon rasa bsemangat mhadap file btimbon2 ni sb 1 minggu ni cuma 3 ari bekerja.. weehuu ! Lusa daa cuti sempena Hari Pekerja (1st May 2014) lepas tuu straight smpai weekend .. mood holiday tuu mmg daa tebal sgt.. muahahha.. yeayyy ! =D 

Hope dapat selesaikan kerja sebelum cuti.. taknak ada tangguh2 keja ni. Nnnti masuk balek keja daa bole buat assigmnt yg baruu pulak .. muehehe.. Happy working ! =D


Sayang,
*mrshafiezy*

Monday, April 28, 2014

Saturday, April 26, 2014

Hadiah Lukisan dari Sponsor "Giveaway 2014 by Syira Lokman"

Assalammualaikum..

Semalam Sis Fiza tag Zara kat insta Nurdani yg mrupakan sponsor Giveaway 2014 Syira Lokman last month mgenai hadiah lukisan yang Zara dapat dr giveaway tuuu.. yeayyy ! Bagi pemenang lukisan, kena lah bagi gambar kita yang bsesuaian untuk sponsor lukis kan.. 
So, Zara pilih salah satuu dari gambar Wedding Photoshoot arii tuu ntuk bagi kat sponsor .. hohho.

Terima kasih sis Fiza.. tag Zara, terus Zara cepat2 chek emel.. muahahah.. thanks taauu ! =D terima kasih jugak kepada sponsor Giveaway Sira Lokman.. hasil tangan mmg kemas dan Zara sgt100x bpuas atiii =D

SEBELUM


SELEPAS




Jom terjah blog mereka !

Terima kasih Syiraa & sponsor !! suka sgt hadiah ni.. weweee ! =D

Sayang,
*mrshafiezy*



Segmen First Annivessary Blog Asha Lya



Assalammualaikum lyaaa.. happy 1st anniverssary Blog Asha Lya. Kami ucapkan semoga terus sukses langkah demi langkah ke hadapan tak kiraa dalam penulisan blog mahupun kehidupan lyaa. insyallah =D
semoga segala perancangan yang lyaa & keluarga rancangkan bjalan lancar.. amin ya rabbal amin. 

Doa memudahkan urusan
"Allahumma yassir wala tu'assir. Rabbi tammim bilkhoir. Birohmatikaya Arhamarrohimin."
Maksudnya: "YaAllah Permudahkanlah Jangan Dipersulitankan dan Kau akhirkanlah dgn Kebaikan."
Semoga Allah memudahkan segala urusan kita pada keesokan hari dan hari2 yang seterusnya serta menjadikan kita hambaNya yang sentiasa bersyukur dan bermuhasabah..

Happy 1st Anniverssary Blog asha Lyaa .. a cupcakes for youuuu =D




sayang,
*mrshafiezy*



Friday, April 25, 2014

Drive berkaki ayam

Assalammualaikum..

Zara jenis yg masa drive suka bkaki ayam ! thats is my habit.. muahaha.. taktauu napa.. rasa lebih selesa. rasa lebih yakin bkaki ayam masa memandu. Pertama dan last skali Zara driving lengkap pakai kasut or flat sandle, masa amik kelas Memandu. Tu pon sebab prosedur masa amik kelas memandu mmg kena pakai kasut tutup depan kan ?? huhu.

Lepas abis dan bjayaa dapat lesen, Zara start driving mmg tak pakai kasut.. tapi sometime pakai stokin jugak.  muehehe. Korang pon mcm Zara tak ?? =D Salam jumaaat.



Sayang,
*mrshafiezy*

Thursday, April 24, 2014

KEPUTUSAN Pemenang "Mr & Mrs Hafiezy Mini Giveaway"

Assalammualaikum..

tahniah kepada semuaaa ! alhamdulillah.. terima kasih kepada sokongan hangat korang menyempurnakan Mini ga pertama kami. korang mmg osemm ! terima kasih atas tadahan doa yang di berikan.. amin ya rabbal amin =') semoga kita semua sentiasa dalam lindungan Allah swt.. insyallah.

TAHNIAH

Sila klik sini ------> Senarai Peserta untuk mgetahui kedudukan url blog korang. 
Kepada 100 Peserta Pertama ------> Tuntut Namecard & Bookmark 





Pemenang TOP Refferal "Mr & Mrs Hafiezy Mini Giveaway" 
*Wang Tunai RM 50*





Kategori Best Wishes, seriously susah nak pilih.. 10 blog menarik perhatian kami dan sepakat untuk kami kecikkan pemilihan dan memilih sis Yumida untuk kategori BEST WISHES .. 

Pemenang Best Wishes
*Wang Tunai RM 50*

http://umikasum.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html




Pemenang untuk Hadiah tambahan 
*Wang Tunai RM 50*



Pemenang Monopod #1 bernilai RM 45



Pemenang Monopod #2 bernilai RM 45


TAHNIAH


Kepada Pemenang Wang tunai & Monopod, sila antar details korang seperti:

"saya tuntut Wang tunai RM50"
  • link penyertaan blog
  • No.akaun bank beserta nama penuh
"saya tuntut Monopod"
  • link penyertaan blog
  • nama penuh bserta alamat surat myurat
  • saya nak monopod Colour ...... (available colour : hitam, pink, biru)

Siap ? then sent ke >>https://www.facebook.com/zara.nurhaidah


sayang,
*mrshafiezy*

Wednesday, April 23, 2014

100 Peserta Pertama "Mr & Mrs Hafiezy Mini Giveaway"

Assalamualaikum..


Korang tgolong dalam 100 peserta pertama  Mr & Mrs Hafiezy Mini Giveaway  yang berlangsung arii tu ?? sekira nya iyaa,  korang daa boleh start bagi details pada Zara arii ni alamat surat myurat korang. 

Sila klik sini ------> Senarai Peserta untuk mgetahui kedudukan url blog korang. *100 PESERTA PERTAMA sila email details korang seperti : 
  • Link penyertaan blog 
  • "saya peserta no. ...."
  • Alamat surat menyurat beserta nama penuh 
  • Letak kat subjek email ----> "TUNTUT Namecard & Bookmark"
: : Kemudian, send ke >>> Zara_Nurhaidah@yahoo.com




Esok pengumuman rasmi senarai pemenang, (24.04.2014) tunggu taauu ! .. mueheehe. Kerjasama korang, Zara dan hsbnd sangat hargaii.. terima kasihh tau support kami ! =D

Sayang,
*mrshafiezy*

10fast finger.com

Assalammualaikum..
10fast finger.com mrupkn laman web yang myediakan ujian trengkas ntuk sesapa yg nak tahu result kepantasan menaip a.k.a trengkas. If korang rasa jejari korang runcing, sila laa test dan bagi sesapa yang rasa tak laju menaip tuuu, laman web ni mbantu kita ntuk mperbaiki kepantasan dan mutu menaip kita tauu.
Dalam laman web ni, mereka berikn tempoh 1:00 minit uji kepantasan menaip korang.. korang cuma perlu taip apa yg telah di paparkan dalam kotak ujian tuu.Selain tu jugak,
mreka sediakn satu persaingan sehat kat sbelah kiri sidebar web dorg ntuk ptandingan menaip.. hoho. Zara daa try tadii dan hasil ny ?? jeng.. jeng .. jeng ! 



Korang nak try jugak ?? jom terjah laman web >>> http://10fastfingers.com/typing-test/malaysian

sayang,
*mrshafiezy*

Tuesday, April 22, 2014

Timbang berat Blog

Assalammualaikum..

Perlu ke timbang berat blog ?? Bagi Zara perlu tauu, sbb kita bleh tauu berapa masa yang di amik ntuk blog kita loading di paparan skrin lappy or tablet. Paling penting, berat blog mpengaruhi tarikan pengunjung ke blog kita. 

Bayangkan kalo blog amik masa ntuk loading yang agak lama ? kita pon jenuh taau nak tnggu dan sekaligus mhilangkan mood bw tuuu.. huhuu. Zara sbnr nya taknak letak widget byk sgt kat blog sebb tu bleh pengaruhi berat blog kita.. tapi.. kalo Zara nmpak widget yg comei2 tuuu mmg takleh halang diri nak letak kat blog.. muahaha 

Pagi ni timbang berat blog kejap, mcm yang besa blogger lain gunakan, Zara jugak guna khidmat Website speed test ntuk tengok sama ada berat sesuai ngan umo blog ke atau obesiti.. muehehe. Wokey.. jom check ! 





kira okey laaa kan ?? okey kan ?? huhuhu.. if rasa blog Zara ni lambat loading, sila inform tauu.. boleh laa Zara adjust2 berat blog ni in future.. kerjasama anda amat di hargai =D
Jom timbang blog korang kat -----> http://www.pagescoring.com/

sayang,
*mrshafiezy*


Monday, April 21, 2014

Clash of Clan : Sabah Tanah Airku

Assalammualaikum..
Yipppiii ! ari ni takda monday bluess.. muehehe. we"re in war ! sape main Clash of clan ni ?? familiar tak game ni ?? or korang takda main.. Zara ada main, muahaha. Sangat kegilaaan ngan game ni, xtererrr laa tapi i try my bestt nak expert.. huhu. Habit ni hasil dr en.hsbnd.. fuhhhhh.. dah TER- jangkit .. okey.. ~~~~~~
sambil men game dapat jugak bchatting ngan rakan2 tauuu.. best ! my clan Sabah Tanah Airku.. =D




sayang,
*mrshafiezy*

Saturday, April 19, 2014

MR & MRS Hafiezy Mini Giveaway !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

TAMAT


Dengan ini Zara & en. Husbnd rasmikan "MR & MRS Hafiezy Mini Giveaway" sempena ulangtahun ke - 2 perkahwinan kami untuk tahun ini (30 Mac 2014). Weweee ! Pelbagai hadiah menarik ditawarkan kepada anda & syarat sangat simple just CLICK & FOLLOW ! nak menang wang tunai ?? Be my Mini Giveaway Top refferal & create a Best Wishes ever ! 

Hadiah
Wang tunai RM50 : Top Refferal
Wang Tunai RM50 : Best Wishes
Monopod x 2 : Random.Org
100 pcs Namecard Blog Vanilla & Chocolate + Bookmark

Syarat 
1. Follow InstaMrshafiezy @ Blog Vanilla Coklat
2. Takda Insta ?? Sila SHARE di facebook anda mengenai Mini Giveaway ini
3. Berikan ucapan terbaik anda untuk ulangtahun kami.
4. Copypaste code dibawah dan paste kan ke ruangan html anda.


DONE ? Post link penyertaan anda di ruang komen entry ini sahaja. 
Komen di entry lain tidak akan di layan. Simple kan ? All the best !

* * * * MR & MRS Hafiezy Mini Giveaway akan berlangsung selama 3 Minggu * * * *
( 28 Mac 2014 - 19 April 2014 )

Info terkini Mr & Mrs Hafiezy Mini Giveaway *WAJIB BACA

Assalammaualaikum..

Pejam celik ari ni 19 hb ! hoho.. malam ni pada jam 9 malam secara rasmi akan TAMAT mini giveaway kami yang daaa blangsung selama 3 minggu sejak 28 Mac yg lepass. So, sini Zara nak bgtauu kat korang bberapa makluman penting.


  • Pengumuman bagi pemenang CASH & MONOPOD akan di lakukan pada 24 April 2014 *bagi ruang pada kami nak cek pyertaan untuk BEST WISHES*
  • Cash RM50 X 2 akan di bank in kan ke akaun pemenang pada 25 April 2014
  • Monopod akan di pos ke alamat pemenang pada 28 April 2014 
  • Bagi 100 peserta pertama memang dah confirm dapat NAMECARD + BOOKMARK Cerita Cinta Vanilla & Coklat akan di pos pada 28hb April 2014
  • 1 HADIAH di tambah untuk ruangan random.org iaitu CASH RM50 !!!!!!!! suka tak ?? muahahaha..

En.hsbnd kini berada di luar kawasan atas urusan kerjaya sejak 14hb lepas dan insyallah akan kembali pada 23 April, sebab tuu umum pemenang lewat sedikit. Kena tunggu en.hsbnd dlu spt yang telah dia jnji ngan Zara .. umum sesama.. muehehe.

Hadiah wang tunai telah ponn kami tambah seperti yg di janjikan sekira ny pyertaan melebihi 100++ . suka tak ?? yeayyy !!=D jom check link peserta terkini -----> TEKAN


sayang,
*mrshafiezy*

Thursday, April 17, 2014

Watermark via Photoscape

Assalamualaikum..

Hari ni Zara study letak watermark dalam picture mgunakan Photoscape software. result ?? BERJAYA ! weeeehuuuu .. rasa nak golek2 kat ofiis ni, maklum la.. ni satuu ilmu baru bagi kami yg masih belajar dalam dunia blog. Bagi Zara setiap arii pon kita tgh belajar kn ? muehehe.. korang mungkin daa expert benda ni.. tapi Zara baru tgedik-gedik blaja pasal watermark arii ni.. huhu. 

Picture kat bawah ni jadik bahan eksperimen.. muahaha. Photoshoot sempena wedding anniverssary ari tuu. Watermark nmpk tembam mcm owner blog.. muahaha.






sayang,
*mrshafiezy*

Wednesday, April 16, 2014

Segmen: Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru



Assalammualaikum blogger Otai HH & rakan2 , Zara & en.hsbnd pemilik blog Cerita Cinta Si Vanilla & Chocolate, link http://mr-mrshafiezy.blogspot.com/ . Umur Zara 24 tahun & hsbnd berumur 28 tahun. Usia blog picisan kami ni plaa baru 7 bulan, 1minggu plus 4 arii.. muehehe. 
Jumlah follower yg addict ngan Vanilla & Chocolate mcm Zara ngan hsbnd dalam blog ni baru 624. Zara bkongsi blog ni ngan en.hsbnd. Dia share tips pasal kerjaya & Zara mbebel kat sini lebih kepada personal sharing. Zara bkongsi blog sb tak slalu ada idea nak update entry, antara dilema blogger newbie. =( Alhamdulillah.. ada nya hsbnd, dia bleh bkongsi sedikit sbyk ntuk update entry. Baru2 ni ada baca pasal niche ssbuah blog. Intipati blog kami rojak.. huhu.. yang rasa boleh share, kami share ngan cara masing2.
p/s : korang newbie ? jom join segmen Uncle HH ni.. yeeahhaa ! =D

sayang,
*mrshafiezy*

Tuesday, April 15, 2014

Search keywords

Assalammualaikum..
Pagi tadi Zara mbelek2 top refferal terkini ntuk Mr & Mrs Hafiezy Mini Giveaway  then nmpk pula kat bawah nuunn "search keywords" most popular yang di cari setakat ni kat blog Vanilla Chocolate ni.. muahaha.. 
Mencari kenalan budak sekolah. Erkk ?? pon ada tselit kat situuu.. hahaha.. haaa ! siap ada skodeng2 pasal cerita cinta aidiladha lagii.. hahaha.. pelik laa. =D




sayang,
*mrshafiezy*

Monday, April 14, 2014

Monday Blues

Assalammualaikum..

Pagi ni memang layan bluesss sgt .. huhu. Mood Monday bluess tgh merebak ! Rasa takda semngat nk pegi keja.. nak menaip pon rasa jejari lemah gemalai mcm penari mak yong tuu.. takda semangat nk masak, balek uma ptg nanti pon hsbnd takda.. outstation selama 10 harii.. o.o! taktau nak watpa kat rumaa.. huhuhu. Makk.. Zara balik umaa mak malam nantiii .. ~~~~ 


sayang,
*mrshafiezy*

Friday, April 11, 2014

DiGi WWWOW Awards 2014

Assalamualaikum..

WOoaaa ! Digi WWWOW Awards 2014 telah pon bjalan skang. Korang ada join tak ? dah register blog masuk dalam awards ni ? Fuhhh.. caya laa ! Zara ucapkan all the best ntuk korang yang join dan yang blom submit tuu.. sila laa submit cepat2 blog korang kalo ada niat nak join.. hehe. 

Zara tak join.. tlaluu mentah. muehehe.  ~.~ Zara cuma jalankn tanggungjwb sbg pengundi. JOM berikan sokongan kpd rakan2 blogger yang join. kalo ada masa tuu.. luangkan 1 minit korang setiap hari undi mereka yang gojes & osemm tuuu.. ikut pilihan korang laa nk VOTE sapa. =D

Bagi mmudahkn Zara ntuk VOTE rakan2 blogger, Zara daaa bookmark blog mereka !..muhehe.. senang terjah mereka setiap arii untuk myumbangkn VOTE.. muehehe.. all the best tau korang =D


sayang,
*mrshafiezy*

Thursday, April 10, 2014

GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME

Assalammualaikum..

CLICK CLICK CLICK

WOahhhh.. pelbagai hadiah menarik ditawarkan dalam Giveaway dari blog Tengkubutang. KOrang dah join ?? Memandangkan follower button blog kami ni dah pulih sepenuh ny, dapat laa mlaksanakan syarat beliau follow blog sponsor.. weeehuuu ! =D 

Just tempek banner kat entry tapi Zara ngan hsbnd nak wish jugak kat sis Tengkubutang.. mehehehe. Kepada Tengkubutang & suami, semoga ikatan perkahwinan yang di bina kekal hingga ke jannah begitu juga kepada semua pasangan suami isteri yang mendirikan rumah tngga. Semoga hubungan yang dibina bkekalan hingga ke syurga dan semoga hubungan suci ini sentiasa dalam rahmat dan lindungan Allah swt. amin ya rabbal amin. =')

sayang,
mrshafiezy

Wednesday, April 9, 2014

Tips Menghadiri Temuduga 4#

Salam Readers,

Saya terbitkn entry lagi sekali hari ni untuk menjawab comment pertama dari entry Tips Menghadiri Temuduga 3#

Soalan tricky,anda harus mengenali soalan tricky sebelum menghadiri temuduga.Bagaimana menjawab soalan dari penemuduga mengenai diri anda.Soalan mengenai diri anda adalah salah satu soalan tricky. Contoh:

: : Apakah kekuatan yang terdapat dalam diri anda?
cara anda terangkan jangan kterlaluan sehingga menunjukkan anda membangga diri & melebihi kelebihan yang sedia ada dalam diri anda. Jawab dgn bijak & padat. Contoh:

"Saya bijak dalam mengurus masa.Pengurusan masa yang cekap & teratur mbantu saya fokus dalam setiap tugasan yang saya lakukan & itu memberi kelebihan pada saya untuk menyiapkn tugasan mengikut masa yang di tetapkn serta memberikan hasil kerja yang bkualiti."


: : Apakah kelemahan yang ada dalam diri anda?
Anda kena bhati2 dengan soalan sebegini dari penemuduga. Jangan terlalu mdedahkn kelemahan anda di hadapan mereka. Jangan gugup apabila anda di tanya soalan sebegini. Contoh jawapan yang boleh anda berikan:

"saya sentiasa berusaha mempelajari sesuatu perkara dengan lebih baik.Mengambil pandangan positif dari setiap kritikan yang saya terima kerana saya percaya kritikan boleh membentuk saya menjadi individu yang sntiasa mperbaiki diri dari masa ke semasa.



: : kenapa kami perlu mengambil anda sebagai pekerja dalam syarikat/jabatan kami?
Bagi soalan ini, ringkaskan pengalaman anda dan jawab dengan jawapan yang padat. Soalan ini ringkas yang merujuk kepada ringkasan jawapan anda dr segi pengalaman, kemahiran, personaliti, pendidikan yang ada dalam diri anda.

"saya percaya dengan bbekalkn pengalaman & kemahiran saya sebelum ini, saya berupaya memberi yang terbaik dalam syarikat tuan/puan. Saya seorang yang bdedikasi dalam mencapai matlamat samada matlamat diri sebagai pekerja mahupun syarikat. Oleh ynag demikin, jika di beri peluang bekerja di sini, Insyallah, saya akan manfaatkn sepenuh nya pengalaman & tunjuk ajar dari pihak tuan/puan.

TIPS MENGHADIRI TEMUDUGA 1#
TIPS MENGHADIRI TEMUDUGA 2#




fingertyping,
MRHAFIEZY


Tips Menghadiri Temuduga 3#

Salam Readers,

Saya bukn lah Pegawai yng btugas semsa sesi temuduga tp tips ini saya kongsikn bsma anda bdasarkn pgalmn saya sdiri dan pgalmn rakan2 sejawatan saya yng di berikan amanat menunaikn tugas sebagai penemuduga.he3.

Datang awal ke tempat temuduga, sebaik-baiknya 20 minit sebelum masa yang ditetapkan.

Bila nama anda dipanggil, masuk dengan senyuman dan penuh keyakinan. Tip temuduga kerja ini nampak mudah, tapi ramai yang mengabaikannya. Beri salam atau ucapan Selamat Pagi atau Selamat Petang bergantung pada sesi temuduga. Duduk hanya apabila anda dibenarkan duduk dan ucapkan terima kasih.


fingertyping
MRHAFIEZY

Carta Top Refferal Terkini Mr & Mrs Hafiezy Mini Giveaway

Assalammualaikm..

Hari ni daa masuk hari ke - 11 Mini Giveaway Mr & Mrs Hafiezy blangsung, Jom tengok Carta Top Refferal terkini .. hoho. fuuuhh ! ikut dr pemerhatian Zara, persaingan semakin sengit ni, tiap hari ada shja link baru naik jadi top refferal.. caya laa =D persaingan sehat kat situuu..  Nak jadi top refferal dan menang Cash RM 50 ? jom2 join ! all the best tau !! 



sayang,
*mrshafiezy*

Tuesday, April 8, 2014

Mini GA I Love Monopod By Emas Putih

As-Salam


Hadiah :
1 x Monopod bernilai RM45
15 x Button Badge Limited Edition by Emas Putih
10 x Bookmark Limited Edition by Emas Putih

Mini GA ini Seminggu Sahaja !! Syarat simpler giler!!
Nak join sila tekan banner di atas :)


P/S: Jom.. Jom Join !! =D

Sayang,
*mrshafiezy*

Monday, April 7, 2014

Senarai Terkini Peserta MR & MRS Hafiezy Mini Giveaway

Assalammualaikum..

Jom terjah mereka ! hoho.. Di bawah adalah senarai terkini peserta mini giveaway, sila chek link blog korang okey ! =D


  1.  http://cikna136.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  2. http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  3. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  4. http://belognoordiana.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  5. http://mellyareenza.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  6. http://ceritamayapersada.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  7. http://hadirasoul.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  8. http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  9. http://purplestarz89.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  10. http://farahwahidahofficalblog.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  11. http://www.kisahemasputih.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  12. http://famf-tower.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  13. http://nurawatif1.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  14. http://macammacamcite.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  15. http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  16. http://misspinky23.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway_28.html
  17. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  18. http://farhanahadzlan2.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  19. http://www.opzzpinky.my/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  20. http://lalazarryn.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  21. http://walkstatic.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  22. http://syaza-applemints.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  23. http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  24. http://maszull.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  25. http://gurlgemini.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  26. http://www.mhakimfaiz.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  27. http://mimieasya.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  28. http://yanapinkblossom.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  29. http://jasmineamaryllis.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  30. http://ceriteracintadia.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  31. http://inihafiza.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway_28.html
  32. http://mybloggieintan.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  33. http://sharifahamarina.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  34. http://www.kisahsidairy.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  35. http://www.aimanaziz.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  36. http://nanakimie.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  37. http://amirahamer.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  38. http://mycutestrawberry.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  39. http://sukasukianiss.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  40. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  41. http://kakarians-forever.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  42. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  43. http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  44. http://syiralokman.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  45. http://akmakhaieri.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  46. http://mustachegirlblogger.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  47. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/03/assalamualaikum-happy-anniversary-enjoy.html
  48. http://badariahkakak007.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  49. http://yayaonly.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  50. http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  51. http://lolipoppoppop.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  52. http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  53. http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  54. http://norminieza.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  55. http://ourmemoria.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  56. http://adna2029.blogspot.com/2014/03/rebut-peluang-menang-wang-tunai-rm50.html
  57. http://anereodacandid.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway_31.html
  58. http://kuemmarosli.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  59. http://acikidah.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  60. http://fuzamusa.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  61. http://intan-heartypewriting.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  62. http://blogashalya.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  63. http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  64. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  65. http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  66. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  67. http://intanwandalaara13.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  68. http://my-contest.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  69. http://fnorhidayah.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  70. http://danianasreen78.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  71. http://norshafikahaf.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  72. http://azlyiejah.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  73. http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  74. http://mindakabur.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  75. http://diarifantasiku.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  76. http://kenny977.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  77. http://isyraqmuna.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  78. http://lizafahmi-iloveuyouloveme.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  79. http://heartdairies.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  80. http://mydairiesbook.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  81. http://azahmumtazah.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  82. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  83. http://httpterataiungu.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  84. http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  85. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  86. http://belogcikbella.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  87. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  88. http://storybudakfanty.blogspot.com/2014/04/rebut-peluang-menang-tunai-rm50-top.html
  89. http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  90. http://masyghulonline.blogspot.com/2014/02/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  91. http://bloghannamids.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  92. http://nakahime.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  93. http://atiqahamelya.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  94. http://www.munirahizzan.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  95. http://cenderahation9.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  96. http://exoticowner-aiesyah.blogspot.com/2014/04/mr-hafiezy-mini-giveaway.html
  97. http://qileh.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  98. http://www.azhafizah.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  99. http://manislolipop47.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  100. http://sericullen.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  101. http://www.dianarashid.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  102. http://celotehgadistwitter.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  103.  http://jnjikita.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  104. http://aliatulaiman.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  105. http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  106. http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  107. http://superpapaya.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  108. http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  109. http://www.hakimiputra.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  110. http://www.diyanahani.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  111. http://belogcapnutella.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  112. http://leeya-gimmick.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  113. http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  114. http://cutiefany.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  115. http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  116. http://www.syuhadasalleh.my/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  117. http://mairaqueen.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  118. http://diyasesame.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  119. http://diaryzakiah.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  120. http://anabiha.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  121. http://nasuhanass.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  122. http://funmemoryera.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  123. http://www.fatindiana.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  124. http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  125. http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  126. http://umikasum.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  127. http://www.khairilmazri.net/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  128. http://luviza-98.blogspot.com/2014/04/rebut-peluang-menang-tunai-rm50-top.html
  129. http://intansaffyna.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  130. http://zafarah.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  131. http://sumanya-lillah.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
  132. http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway_19.html

100 peserta pertama dah confirm dapat hadia.. yeayyy !
Dalam mini giveaway ni, semua peserta pon bpeluang dapat hadiah tau =D Bagi yang blom join, masih ada masa lagi.. jom sama2 meriahkn giveaway pertama kami ni. Insyallah, penyertaan melebihi 100 ++ hadiah akan bertambah.

Sayang,
*mrshafiezy*
 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012