Sunday, October 13, 2013

Majlis Pertunangan Nur Adela & Mohd Asril

Assalammualaikum..


*What a busy weekend ! Alhamdulillah.. dan tahniah kepada sahabat Zara, Nur Adela dah selamat menjadi tunangan kepada pilihan hati iaitu Mohd Asril yang berlangsung kelmarin *12/10/2013 . Zara ada capture picture sepanjang majlis tu tapi tak clear sangat.. huhu

























Ni lah Sahabat Zaraa ! comeii kan ! hehehe










Majlis bermula sekitar jam2 petang dan berakhir dalam jam4 petang. Alhamdulillah.. Zara datang 2jam lebih awal dari majlis sebab kena amik sendiri oleh sahabat Zara yang bertunang ni ! haha.. Zara takda transport masa tu then infom kat dia mungkin tak dapat attend majlis dia petang tu. But, suddenly, dia tawarkan diri nak amik Zara.. tapi dia kata awal laa. Zara tak kisah sebab dah kena amik kan. So.. we enjoy that day with her & a few of our bestfriend there ! hehe..

Selamat bertunang Nur Adela, alhamdulillah dan insyallah akan berkekalan ke jinjang pelamin dan seterus nya di panjangkan jodoh hingga ke anak cucu.. amin.



Sayang,
*Zaraa*

3 comments:

  1. singgah sinie~
    Jom Join ^^ http://www.natasya-pink.my/2013/09/the-stupidest-screen-name-segment-by.html

    ReplyDelete
  2. wah ~ tahiah pada sahabat zara , semoga berterusan sehingga ke jinjang pelamin, sehingga ke akhir hayat..sehingga ke akhirat , in shaa ALLAH

    CP membalas kunjungan , sori lambat membalas kunjungan :)

    ReplyDelete
  3. Singgah sini..jom singgah sini blik ye
    zanahassan-zana.blogspot.com

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012