Wednesday, November 6, 2013

Miniature watch a.k.a jam pelbagai tema mini untuk di Jual

Assalammualaikum..



Miniature korean 3D : 3 years warranty, water ressistant
Pelbagai tema, unik, trendy dan terkini ! 
Untuk melihat pelbagai lagi koleksi miniature watch ni, sila hubungi num.di bawah 




bird song mini theme

lovely breakfast mini theme

romantic picnic mini theme

classic paris mini theme

my wedding mini theme

my travel mini diary theme



BERMINAT ?? 
Hubungi : 011 855 9563 *whatsapp/sms
Harga : Rm 90 termasuk postage / turut menerima deposit minima rm 30  


Kepada pelanggan akan menerima set box di bawah bersama mini watch anda:



comes complete pack

complete boxes



** MILIKI SEKARANG DENGAN HARGA MAMPU MILIK @ DEPOSIT RENDAH ! **


14 comments:

  1. Comelnya jam2 nih ! Anyway, terima kasih ya singgah blog saya ^^

    ReplyDelete
  2. comel comel je..syg nak pakai..mesti buat perhiasan atas meja je ni :)

    ReplyDelete
  3. byk kali tgk jam ni...niat je nak beli, tapi idok jugak beli..hahaha

    ReplyDelete
  4. eh..shantekkknya.bekenan la tgk :)
    tali dia mmg getah mcm tu eh..yg jenis steel ada x?

    ReplyDelete
  5. cantik nya yang mula2 tu..sesuai untuk hadiahkan kat orang..

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012