Friday, November 22, 2013

Tawaran terbuka menjadi sponsor

Assalammualaikum..


alhamdulillah, salam jumaat ! pagi ni Zara buat tawaran nak jadik sponsor bagi sesapa blogger yang nak wat give away ke.. segmen ker. Giveaway yang lepas,Fatin Diana , zara sponsore miniature watch. Kali ni nak sponsor dalam bentuk wang tunai pulak. 

So..sape2 korang yng still mcari sponsor ntuk giveaway/segmen korang yg bakal di lancarkn or dah bjalan tapi nak tambah sponsor, boleh ler contact Zara. Drop comment ker kat sni tinggalkn pesan or direct pm ke fb zara pon bole jer. klik ------> Zara Nurhaidah  

make a money with easier way ! visit here -------> 8SHARE
please spend ur minute click here. thanks : CLICK ME PLEASE1 & CLICK ME PLEASE2


sayang,
*mrshafiezy*

4 comments:

  1. alamak...segmen dah nk hbs dah pun...lain kali sally ajak Zara awal-awal ek :)

    ReplyDelete
  2. ALAA .. SEGMEN DAH PUN JALAN :) NNTI LEH LA INTAI SINI TUK CRI SPONSER . HEHE

    ReplyDelete
  3. wah bagusnye
    moga sis sentiasa dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  4. teringin jugak nak menyeponcerr hihi

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012