Monday, August 11, 2014

10 Ogos 1990

Assalammualaikum..

Tarikh kelahiran Zara, terima kasih Mak dan Ayah.. terima kasih mak, penat lelah melahirkan dan menjaga seperti menantang minyak yang penuh. Terima kasih mak sebab bsabar melayan karenah anak mak ni, dan terima kasih abah, sentiasa mengajar tanpa jemu .. memberi pendidikan yang baik .. Zara xkan lupaa.. =') tanpa mak dan abah.. Zara takda kat dunia ni.. Allahuakhbar =') 

Terima kasih kpd suami Zara, walaupun sibuk ngan kerjaya sebelum Aidilfitri lagi.. berusaha luangkan masa bsama Zara, Zara taknak minta apa2, tak perlu majlis celebrate, tak perlu hadiah.. dengan doa pun dah cukup buat Zara =') 

Terima kasih buat sahabat, Emas Putih buat wall Zara penuh ngan wish.. heee =') terima kasih sgt2.. terima kasih rakan2 Zara yang wish kesiahatan Zara kelmarin, kita cuma kenal dari blog, facebook ataupun insta tapi korang tetap berikan hadiah yang paling Zara tak dapat lupa iaitu DOA.. =') alhamdulillah.. terima kasih awak semua.. 




P/s : buat Ana ngan Erny dari group Whatsapp Blogger , k.Zara masih hutang angpauu aidilfitri ngan korang.. heee..maaf yee, hari ni k.zara tunaikan.. lurv uu =')

sayang,
*mrshafiezy*

15 comments:

  1. walaupun dh wish kat fb.. anis nak ucapkan lagi sekali..selamat hari lahir kak zara.... :) comel2 selalu.. :D

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Lahir Zara. Saya doakan semoga Zara panjang umur dan dikurniakab dengan rezeki yang banyak lagi halal. Amin

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Lahir Dik Zara..semoga di panjangkn umur,di murahkan rezeki, sentiasa berbahagian di samping keluarga tersayang dan sentiasa dalam lindungan Allah.

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday kak Zara.. Semoga Kak Zara diberi Kesihatan yang baik dan dimurahkan Rezeki..

    ReplyDelete
  5. tahniah zara..moga usia bertambha akan lebih mematangkan zara :)

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir..semoga dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki dan sentiasa bahagia disamping insan tersayang..

    ReplyDelete
  7. hp bday zara
    moga dipanjangkan usia
    diberi umur yg bermanfaat
    moga sentiasa dilimpahkan rezeki

    ReplyDelete
  8. eh zara bornday kita sama..
    selamat hari lahir jugak

    ReplyDelete
  9. happy birthday..may Allah bless and wish you happy always..=)

    ReplyDelete
  10. Happy belated birthday. Semoga Allah s.w.t berkati hidup zara sekeluarga. =)

    ReplyDelete
  11. Happy Birthday dear.. May Allah Bless You Always..=D

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012