Tuesday, August 19, 2014

TAMAT : Segmen Wang Tunai RM100 by Mrshafiezy

Assalammualaikum..

TAMAT

Jutaan terima kasih buat korang yg awesome dan sporting join segmen simple dari blog Zara ni.. Insyallah.. pengumuman pemenang akan di buat malam ini (19 August 2014 : 9 pm) secara cabutan dari Zara sdirii..  hoho..  terima kasih semuaa !! =D

Syarat simple gilerrr ! korang tak perlu buat entry, tak perlu klik itu ini cuma FOLLOW blog Zara, SHARE segmen ni kat wall Facebook korang kemudian drop comment DONE kat kotak komen di entry ini sahaja dan korang berpeluang menang RM 100 tunaaiiiii !! nak cash money ?? jom join segmen Zara, Zara cari 2 ORANG BERTUAH ntuk menang RM 50 tiap sorang .. pemilihan pemenang adalah rawak. Mungkin anda pemenang ny ! =D 

Berlangsung selama 2 minggu bermula 06 august 2014 sehingga 19 august 2014 shja.. all the best ! =D





10 comments:

  1. Assalamualaikum zara. wahh bestnya. tak sabar nak tahu siapa yang bertuah tu. bestnya ~~~

    ReplyDelete
  2. mintak2 la anis ade luck.. hihi.. aminn... :)

    ReplyDelete
  3. tak sempat nak join la nie...good luck semua..

    ReplyDelete
  4. Aik..aik? Bila ni? Terlambat betul ana perasan. Goodluck pd peserta2 kak Zara.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulilah sapa yg brtuah tu

    ReplyDelete
  6. all d bez buat semua
    syarat yg sgt bez..dgn senang hati join segmen ni zara
    sapekah insan bertuah nanti....

    ReplyDelete
  7. Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012