Tuesday, December 17, 2013

Cenderamata free untuk 10 blogger terawal

Assalammualaikum

Semalam zara post pasal honeymoon then tnya ada ke sesapa nak pesan pape ? actually zara ada satu pack keychain kat ruma. Extra pack sbnr ny tu..syg pla tsadai kat ruma jek. 

Dr tsadai better zara bg kat korang yg interested. Nak wt segmen, zara malas. Better bg truss kn ? so 10 blogger TERAWAL letak komen kat sni confirm dapat keychain from Sabah. Bila dah letak komen kat sni, zara xkesah la komen pa pon korg letak then korang pm alamat surat myurat korang bserta nama penuuh kat fb zara ----- > zara on FB


Seriously free ?? of course laa..xkan nk tipuu tp limited laa. Then zara akan post item sebelum end of January..insyallah. Sayang jer keychain tu kat ruma xterusik but still new.



CONTOH 


Sayang
*mrshafiezy*


11 comments:

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012