Wednesday, January 29, 2014

broken link ?

Assalammualaikum. .

Semalam zara try uji broken link kat blog zara.. even blog zara baru, Zara nak try juga sbb zara nak tahu apa yang di maksudkn ngan brokenlink tu.. 

So, hasil nya.. tadaaaaaaaa !






Huhu..ada satu brokenlink tersangkut kat situuu.. mungkin bg blogger otaii dah maklum pasal ni.. tapi bagi zara, ni adalah satu ilmu baruu dan maklumat bmakna buat pendatang baru macam zara dalam dunia blog ni.. hikhik. Terima kasih kepada pemilik blog Coretan Hati Kathy yang tulis entry pasal ni. Korang bole jenguk entry beliau mgenai :



Sayang,
*mrshafiezy*

21 comments:

  1. tak ada masa lagi nak godek2 broken link nie ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. xpa.. nnti ada masa try laa chek. sb dr yng zara baca broken link ni boleh effect blog kita. delete tu mmg amik masa.. so.. delete sket2 la dlu,k. ^^

      Delete
  2. Assalamualaikum zara, sheila malas nak buat pasal tahu mesti banyak sheila punya broken link. tambahan pula haritu ada tukar balik domain ke blogspot. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam dear.. ^^ xpa dear, chek sj ek. delete sket2.. kalo nk delete smua skaligus mmg payah.. huhu. ek ?? tukar domain? napa tak kekalkn ngan .com ?

      Delete
  3. salam . sis , broken link ni apa ye ? hee dah lebih 2 tahun berblog tapi baru ni dengar . haaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam dear.. ^^ seriously ?? zara xtau cmana nak xplain pendekkn crita pasal broken link ni. zara faham tp xpandai nk xplain.. hahaha. kalo zara xplain, panjang dan penuh kat ruang komen ni nnti.. hohoho. zara sarankan jom mlawat blog sis kathy tu, just klik link tutorial kat atas tu ek.. ^^

      Delete
  4. tak tahu pula selama ni pasal broken link..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seriously ?? Okeiii.. ^^ jom timba ilmu bru ni.. hikhik.

      Delete
  5. cik ada cuba tutorial tu..tapi masih blur..nanti cik usha2 lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zara pon mula2 mmg bluurr sgt..lgsg xfaham..dah 2-3 kali baca blik2 then try cari dan buat.. bru faham.. hikhik

      Delete
  6. baru tau jugak pasal broken link ni..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erk ?? Sma laa ngan zara.. jom timba dan blaja ilmu bru ni.. ^^

      Delete
  7. ye...mmg kena selalu cek bde...xlaratttt..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpa.. hoho. Nnti ada masa bole chek.. =)

      Delete
  8. naseb baik satu jer.. kat blog acik pun banyak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aa'a.. nasib satu.. broken ni sb page tu dah removed tu yg jadik broken link kat blog zara.. huhu

      Delete
  9. maybe broken link entry² lama tu..mana yang dah removed or deleted tu yg jadi broken tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup !! Mmg itu lah jawapan yg tepat dan simple sis fiza. . =)

      Delete
  10. Baru jugak baca pasal entry brokenlink. Nak cuba jugaklah :)

    ReplyDelete
  11. wah muda lg dah kawin. akak dah tua pon belum kawin. wawa

    Free Handbouquet Pearl Bead. Klik link di bawah ni. =)
    http://myartcrafting.blogspot.com/2014/01/januari-giveaway.html

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012