Wednesday, May 21, 2014

5 minit lagi, Mak

Assalammualaikum..


hahahaha.. 5 minit lagi, Mak. Oke, Zara admit, masa skolah selaluu mak bising awal pagi sb Zara paling liat nak bangun.. miahahah.. throwback..LOVE uu mak, babah ! =D

mak, rindu ngan suara merduu mak ala ziana zain.. =') babah.. rindu nak naik van babah pegi skolah.. =')
wokei ! petang ni nak balik ruma mak ! mak.. im coming home.. masak sedap2, bleh tak ?? miahahaha =D

sayang,
*mrshafiezy*

26 comments:

  1. kahkahkah.......5minit lagi kunu..sekali baring2..lebih dari 5 minit kan zara..

    ReplyDelete
  2. hihi.. slalu kena camni..huhu..

    ReplyDelete
  3. dulu zaman sekolah mmg ada masalah susah bangun tido...mak pagi2 sure jadi tarzan....missed my childhood

    ReplyDelete
  4. Haha.. K.zara ni msti kes selalu bgn lambat kan. >< 5 minit jd 50 minit.

    ReplyDelete
  5. pernah masa sekolah sekolah dulu..hihihi sweet moment

    ReplyDelete
  6. hehe... dulu2 time sekolah selalu camni... sekrang gerak anak2 plak... 2 ke 3 kali gerak barulah nak jaga... :)

    ReplyDelete
  7. Sama la Kak Lya dulu pon selalu jer camni hehehe ...
    Nasib ler anak2 tak berapa nak jd camni cuma sesekali jer ..
    Jgn ikut Umi tau ..

    ReplyDelete
  8. hehehe sometimes mak mmg ske gertak mcm tu.. mcm dh lambat sgt plak

    ReplyDelete
  9. assalam Zara, Pcl singgah utk kenal2 dgn blog ni..

    www.nazlee.com

    ReplyDelete
  10. Hahaha, FF pun selalu macam tu dulu and selalu terkena macam tu jugak.

    ReplyDelete
  11. dulu selalu jugak.. sekarang.. dah jadi mak orang tak de peluang lagi la nak lambat2 bangun

    ReplyDelete
  12. selalu macam ni. hahaha sekarang pun buat lagi macam tu.

    ReplyDelete
  13. heheheh ...^_^ kalau bangun pagi duluacik pun agk liat nak bangun ..mak sabar kejut

    ReplyDelete
  14. selalu gak kene mcm ni ngan mak tyme skolah dulu.. punyelah liat..
    yg tak boleh blah... gaya mak kejut tu mcm btul2 7:30. pandai betul mak berlakon.. heee

    ReplyDelete
  15. Mak Fiza kejut bangun teknik tarik ibu jari kaki.. hehe...

    ReplyDelete
  16. Hehe... Sy bgun lpas mak saya ngajuk tak nak kejut lagi dh...

    ReplyDelete
  17. Sampai skrg pun mmg liat nak bangun. Malas btol nak pergi kerja...
    Hehehehe....nak wat camne klu dah hobi suka tido (^^,)

    ReplyDelete
  18. betul sangat le tu... lepas 5 min, 5 min.. hahaha.. anak sedara zizie lagi best, dia suruh kita mandi sembahyang subuh dulu baru kejutkan dia.. hahahaha.

    ReplyDelete
  19. hehehe...kdg2 syira gerak org pun cam tuuu :P

    ReplyDelete
  20. nampak tak permainan mak kat situ..nak jadikan anak dia seorang yang berdisiplin..kalau tak tak jalan..itulah cara terbaik.heee..rindu mak rindu abah jugak :)

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012