Wednesday, March 12, 2014

Ephyra

Assalammualaikum..

10hb isnin lepas dengan rasmi nya Zara mulakan pgambilan Ephyra. Kenapa amik Ephyra ? sebab kandungan Ephyra berasaskan alam semula jadi dan ramai consume hasil sgt terbaek so, Zara pon nak jugak try mmandangkan masalah2 yg Zara hadapi seperti pguna2 yang lain, contoh ny : parut jerawat, tumit kaki merekah, rambut gugur, badan rasa penat dan etc.

Rakan lain dah start guna clinicel, Zara pula bru nak try ephyra.. this is first time Zara amik produk mcm ni ntuk kesihatan. Pernah amik Shaklee tapi just untuk kawalan berat badan, tu pun cuma try sekali jaa.. xperna continue after abis 1 sesi.. haha. agak ketinggalan kat situuu.. huhu. Insyallah, Zara akan review hasil dari produk Ephyra ni nnti, oke. setakat ni yng Zara boleh nyatakan, ephyra ni mmg sedap mcm rasa jus ! hehe.


PRAY for MH370

sayang,
*mrshafiezy*

34 comments:

  1. Assalamualaikum zara... bestnya dah guna ephyra. sheila lagilah ketinggalan. takda minum apa2 pun kecuali vitamin shaklee je. hiewheiw. sheila singgah dan menabung nuff sini ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam dear. =) thnks dear.. nnti zara terjah teratak sis yaa. Dah lama xjnguk sana.. =D

      Delete
  2. hihi..yui pun xpernh guna tau..

    t bgth hasilnya terrutama bab maslah rmbut... sbb yui ada mslh gugur..huaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpaa laa.. tggu review dr Zara tauu ! =)

      Delete
  3. lya dpt set trial je hari tu..rasanya memang sdp..ehehe kalau nak kesan btl2 kena minum beterusan bah tu tpi lya cuba takat tu ja..harganya mhl tak mampu nak miliki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpaa laa dear.. mana tau ada rezeki lebih nnti boleh dpt kn. Zara pon bli masa promo ni. Kalo xda promo.. fuuhhh.. xdpt nak belii ~.~

      Delete
  4. nt review pasal ephyra ni ye..nk tau jugak..hee..

    ReplyDelete
  5. oooo makin gebu la zara lepas ni..

    ReplyDelete
  6. Hebat aura Ephyra ni... waktu muda kadang-kadang kita rasa sihat dan bertenaga kita tak rasa macam perlu sangat vitamin atau supplement... tapi sebenarnya, masa muda ni lah kita dah kena ambil supplement so badan menjadi optimum... dan susah dapat penyakit... (kecuali atas kehendak Allah dengan sebab musabab tertentu)...
    p/s: statement banyak conflicts based on variety of beliefs :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Facts.. btol tu. Kena amik lgkah awal pasal pjagaan dan kesihatan diri.

      Delete
  7. Assalamualaikum dan salam singgah sini Zara...wahh...dah ramai yang amalkan meminum Ephyra...tak sabar nak tunggu Zara review kesan Ephyra pada Zara...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam dear.. tggu review dr zara tauuu =)

      Delete
  8. Saya dah try Ephyra. Memang sedap. :)

    ReplyDelete
  9. singgah sini..nak juga try ephyra ni..hihi

    ReplyDelete
  10. dah lama cik mengidam ephyra ne..tapi ada benda yang lebih penting cik nak beli...nanti2 lah cik try..hihihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpa dearm. Dahulukn mana yg pntg oke.. =)

      Delete
  11. tak try lg tp nak try jgk.baguii katanya. hehe

    ReplyDelete
  12. wahh mesti lepas nie macam cantik jer, macam comel jer

    ReplyDelete
  13. sedap rasa ephyra ni, pernah cuba tu pun dapat free set trial :)

    ReplyDelete
  14. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012