Saturday, March 1, 2014

finally, its done

Assalammualaikum..

fuhhhhhh.. berbaloi mata Zara bling2 beberapa ari ni. akhir nya, dapat jugak Zara abiskan BW peserta2 segmen review Blog 3 hari yang di anjurkan oleh syiraa 22hb lepas.. result keluar 26hb tuu. 

Link zara tak tsangkut untuk terpilih tapi alhamdulillah.. Zara rasa seronok dapat habiskan blogwalking ke 52 blog peserta yang join  segmen tuu. rasa satu kemenangan juga untuk diri sdirii even bukan menang segmen.. hehe. After this, Insyallah.. Zara nak continue pula blogwalking peserta2 segmen Mawar Putih .



sayang,
*mrshafiezy*

26 comments:

  1. Assalamualaikum... takpelah takda rezeki nak menang tapi rezeki dapat blogwalking kan ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sis.. yup.. menang kalah tu besa. yg luarbiasa tu dapat tambah rakan.. tu yg best.. ^^

      Delete
  2. aah blogwalking dapat tingkatkan kenalan n trafik blog
    bez blogwalking kalau line laju, kalau laju..huhu..stres jugak menunggu
    yeah..finally semuanya beres.

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol tuu sis.. ^^ rasa mcm kanak2 riang dapat abiskan bw blog2 peserta tuu.. ^^

      Delete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah sabtu di sini...terima kasih Zara sudi BW dekat blog akak...Diana pun suka BW ni kalau line internet laju..tapi kalau slow jer...macam geram sangat...hehe..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam singgah sabtu di sini...terima kasih Zara sudi BW dekat blog akak...Diana pun suka BW ni kalau line internet laju..tapi kalau slow jer...macam geram sangat...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam dear.. its oke sis., tu rutin blogger kn. dtg jenguk2 jiran tetangga if ada masaa.. hehe. cuma kalo line slow tu laa yg mbantutkn plan kitaa.. ^^

      Delete
  5. Selamat berhujung minggu Zara :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yee sis.. selamat bhujung mggu juagak =)

      Delete
  6. Assalamualaikum.. memang seronok melakukan aktiviti blogwalking kn... ibarat berjalan-jalan seluruh Malaysia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sis.. btol ttuuu ! haha..

      Delete
  7. rajinye.. tapi mmg letih BW nie.. nak kene rajin sgt2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup dear.. mata pon bling2 tapi mmg bbaloi.. ^^

      Delete
  8. Rajinnya kak zara blogwalking =D keep it up kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni dtg rajin ni nak mcabar diri konon nyaa.. haha.. fuhhhh.. penat jugak Bw ni kan..

      Delete
  9. rajinnye singgah blog kite. thanks ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. bonda pon rajin dtg jenguk rumah zara ngan suami ni.. ^^

      Delete
  10. nda pa bah kan zarah..slow2 jak bw..berbaloi-baloi tu...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yess dearr.. nak bw ni xpayah kelam kabut nnti serabai mata.. haha. pelan2 jaa. xkan larii blog rakan2 tuu.. ^^

      Delete
  11. Assalamualaikum, Kiera ada juga join segmen syiraa . Tapi belum ada masa nak bw peserta. Tahniah yer selesaikan BW itu .. Huhu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam dear.. xpa laa.. slow2 jaa.. zara pon if ada masa free bru bw.. ^^ zara amik masa 4 days & a half to complete cabaran bw ni.. haha. saja nak mcabar diri bole ke tak abiskn blogwalking .. alhamdulillah.. tcapaii.. ^^

      Delete
  12. selamat berjalan-jalan..hihihi ^__^

    ReplyDelete
  13. Rajin Zara, kalau line slow sakitnye hati.

    ReplyDelete
  14. seronok bw ke blog kengkawan kan..lagi² dah ade list..mudah nak berblogwalking

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012