Friday, March 21, 2014

Pening & Pusing

Assalammualaikum..

Penin kepala Zara, siap mata dah pusing2 ngan blogspot nii. Zara try cari tutorial nak sembuhkan follower button ni.. sangat2 leceh sb dah try tips misalan nya dari sis Mialiana.com & KisahEmasputih.com pun masih jugak tak dapat solve problem ni.. If korang ada tips lain, please SHARE.. i really appreciated it ! =')

tips dari sis mia, follow blog melalui Reading List. So, zara try.. jeng.. jeng.. jeng !

YOU ARE ALREADY FOLLOWING THE MAXIMUM NUMBER OF BLOGS (300)


*
*
*
*


then, try pulak tips dari KisahEmasPutih melalui : just tekan Folow--> More Option --> Follow



Hasil yang Zara dapat.. jeng.. jeng.. jeng !

SIGN IN USING AN ACCOUNT YOU'VE ALREADY CREATED

WE WERE UNABLE TO HANDLE YOUR REQUEST
Takda keluar seperti tutorial Uzu, terus ja keluar mcm tu di screen Zara. Dah refresh 100000000000x rasa ny, sama jugak.. arrggggggghhhh !!! rasa nak gigit2 lappy nii.. huhu..
Really hope masalah blogspot ni dapat di selesaikan segera.. giveaway terus tertangguh nampak nya.. sob.. sob.. sob..

sayang,
*mrshafiezy*

28 comments:

  1. owhh kalau kua gamba yg last tu, zaza klik Google, pastu masuk la pass ngn email zaza... maybe zaza dah pernah follow org tu dlu... tu jadi camtu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah try mcm tuu dear.. then kluar "we cant process u request" arrrrggghhh.. tgk lappy ni mcm cookies daa. Geram sket lg, zara ggt neh.. ~.~

      Delete
  2. masalah sama ngan akk... buntu sampai skang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stress kan sis..cpt smbuh domain blogspot...please...

      Delete
  3. samalah..semua dah ikut tapi sama jugak...susah nak follow blog orang,..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuuuu.. sedih kn... harap disease blog ni cepat smbuh.. ~.~

      Delete
  4. Senasib la kita... Akak pun keluar benda yang sama dengan Zara.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xtau laa bila ni akan berakhir.. sob..sob..sob..

      Delete
  5. alahai...SA ni pun x pandai mana lagi ni....

    ReplyDelete
  6. Susah lah kalau macam ne kan zarah....ntah bila lah blogspot dapat pulih seperti sedia kala ne...dah berminggu dah ne...

    ReplyDelete
  7. masalah awak sebijik dengan sy..smpai dah give up..mula2 engat sbb dah follow orang tu..tapi bile follow blog baru yg tak follow lagi pon jadi cmtu..add kat dshboard rupanya dah lebih 300 blog kite follow..last sekali sy pegi dekat blog yg sy nak follow tu, click button follow..lepas tu sign in dengan acc laen..macam sebelum ni guna google.so sy sign in dengan yahoo..baru kuar yg macam emas putih tutorial tu..click more option..pastu ade add link..click add link tu..letak link blog utk linkkan ke blog kite..then baru follow..

    ReplyDelete
  8. berat betui masalah nie.. cm mn nak buat ey..

    ReplyDelete
  9. So far sally dah okay..hehehe..boleh je follow semua orang :D

    Sorry, tak reti nak tolong :(

    ReplyDelete
  10. salam . kunjungan dari http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. senasib. susah nk follow org mcm nie. nk blogging pon malas kalo mcm nie T^T

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum yangg, sheila pun dah try semua tu. memang tak boleh. pasrah lah. kalau ada blog baru yang sheila nak follow tapi tak boleh, bookmark dulu je. nanti sistem dah ok, kita cari blog kat bahagian bookmark tu. hihiii selamat pagi, singgah sambil menabung sini ~~~

    ReplyDelete
  13. Hai, zara.. k nrl pun masalah yg sama... susah nak follow org skrg ni... huhu.

    ReplyDelete
  14. memang sekarang nie masalahnya ia... moga semuanya cepat baik

    ReplyDelete
  15. cer try tips dari mamaniza http://www.mamaniza.com/2014/03/cara-kedua-untuk-follow-blog.html

    ReplyDelete
  16. ramai blogger yg kena cam gini. haishh nasib baik ninaa tk kena :)

    ReplyDelete
  17. masalh yg same... stress giler.. aduhaii...

    ReplyDelete
  18. stresss kan zara..adehhhmasih lagi beterusan mcm nie

    ReplyDelete
  19. Blog Cikna pun jd mcmni gak, Cikna klik "more option" & "follow" je tp lecehla.......;-(

    ReplyDelete
  20. blogspot suka tau buat problem kan..sbar je la

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012