Monday, March 10, 2014

Tonton video ini !

Assalammualaikum..

Seluruh Malaysia dan juga negara luar di kejutkan dgn misteri kehilangan MH370.. Zara, suami & keluarga   jugak salah seorang dari ribuan penduduk Malaysia yng setia menanti khabar berita dari pihak MAS dan kementerian bkaitan mgenai operasi mencari dan myelamat walaupun tiada ahli kelurga Zara yang tlibat.. doa xputus2 di tadahkn moga di temui scepat mungkin.. insyallah.

Berat mata memandang berat lagi bahu memikul. Hentikan spekulasi yang boleh mendatangkan kesan kepada keluarga penumpang MH370, dari tweet hingga lah kepada penulisan blog. semoga pesawat tersebut di temui secepat mungkin.. sesungguhnya lidah tak btulang sangat tajam mgalahkan mata pedang.. Allahuakbar, La illlahi Lallah.

video di bawah ni takda kaitan ngan misteri kehilangan MH370, tapi if korang ada masa.. jom tonton sebentar.. =)




Sayang,
*mrshafiezy*

27 comments:

  1. Replies
    1. dont give up.. keep praying for mh370..

      Delete
  2. doakan semuanya dalam keadaan selamat..hanya Allah.S.W.T yang naha mengetahui di mana ia brada

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. insyallah.. Allah swt lbh mgetahui.. dont lost hope ^^

      Delete
  4. Doakan kesejahteraan mereka. Btw, video tu dashat sis. hihi

    ReplyDelete
  5. Moga semuanya akan selesai dan selamat semuanya.. insyaALLAH..

    ReplyDelete
  6. Doakan yang terbaik & salam Isnin Zara..

    ReplyDelete
  7. Moga dipermudahkan segala urusan pencarian..

    ReplyDelete
  8. doakan para penumpang MH370 dalam keadaan selamat..

    ReplyDelete
  9. mudah mudahan semua selamat
    #pray4mh370

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum dan salam singgah malam Zara...kita doakan semoga semua penumpang dan anak kapal pesawat Mas MH370 terselamat dan semoga usaha mencari dipermudahkan olehNya..amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam dear.. amin ya rabbal amin.. masih ada harapan.

      Delete
  11. sedihnya rasa kan..cepat-cepat la bertemu hendaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah.. even xda ahli klurga kita tlibat, rasa sedih tu ttp ada.. ~.~

      Delete
  12. Keep hoping and praying for MH370.
    Semoga Allah makbulkan doa kita semua..

    *Ramainya anak dia.....betul2 mencabar nak besarkan anak2 kembar yang ramai. Rezeki dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah.. amin ya rabbala amin.. 10 kmbar kn ? fuuuhhhhh..

      Delete
  13. menantikan berita yang baik MH370.

    video:ramainya anak² dia..macam jarak dekat² je jarak.One big happy family..meriah :)

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012