Monday, March 24, 2014

Mini Giveaway

Assalammualaikum..

Kepada yng mgikuti Zara kat insta, pasti dah maklum mgenai perancangan Zara nak anjurkan Mini Giveaway sempena ulangtahun perkahwinn Zara & suami yng kedua tahun. Wewee ! Oleh kerana masalah button follower blog kbelakangn ni Zara tpaksa tunda. Tapi, dah lama ttunggak.. So, Zara akan teruskan jugak lah cuma ada beberapa list hadiah yg Zara tukarkn. Tak sama ngan apa yg Zara post kat insta minggu lepas.. hehe.. nak tau ? 


WANG TUNAI : RM 50 - TOP REFFERAL
WANG TUNAI : RM 50 - BEST WISHES
MONOPOD x 2 : random.org
100 penyertaan pertama : Namecard Vanilla & Chocolate + Bookmark

Hah ! suka tak ?? kalo suka.. nanti join tau ! insyallah, dalam  minggu ni jugakk.. dan syarat2 yang Zara dah tetapkn ialah :

Follow Insta : Zara Nurhaidah
Follow G+ : Siti Zara Nurhaidah
Click Ads : Nuffnang atas tu & 8share/Money Factory side bar

Mudah kan ? hehehe.. follow blog xda sb consider ngan masalah domain blogspot skang. Tp kalo korang nak follow, alhamdulillah & bagus jugak, hoho.. cuma wat masa ni Zara xdapat follow balek laa sb Zara salah seorang dari beratus2 blogger yng ada ada masalah button follower ni. So, now.. just tggu pelancaran rasmi. Kalo korang bcadang nak join, boleh lah mula follow Zara dr skang =)


sayang,
*mrshafiezy*

23 comments:

  1. Assalamualaikum zara. nak join. hehehe...8share zara kat mana? taktahu.. hihi... selamat pagi, singgah sambil menabung sini ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam dearr.. Zara lupaa pula password akaun 8share.. ~.~!

      Delete
    2. hahaha, zara buat mini giveaway ni start bila sampai bila? hehe dah start ke ni? nak buat entri ni. hiewhiew ;p

      Delete
    3. belom start dear.. tp dalam mggu ni laa.. ada lagi hal pending nk d slesaikn.. hehe.

      Delete
    4. laaa....belom start rupa nya..ingatkan sudah start..semangat sudah ne taip entry..hahaha

      Delete
  2. ok zara lya tunggu..nnt lya join :D...ehh mana iklan 8share zara..jom change2

    ReplyDelete
  3. kalau tak der instagram blh join tak zara?huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole sis.. =) follo jaa syarat lain tu yaa.. click2 tabung Zara.. heheeh

      Delete
  4. klau xde insta boleh join ke sis zara?hehe.. waiting.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole dear.. yg pntg follo syarat lain ye =D

      Delete
  5. Semoga segalanya berjalan lancar amin...

    ReplyDelete
  6. Zara, Cikna nak join gak ni, xdpt wang tunai 100 yg t'awal pn jd la..... Tag Cikna tau......;-)

    ReplyDelete
  7. insha Allah nak join
    gempak mini GA zara
    nanti dah start kasi heboh tau..hihi

    ReplyDelete
  8. All d Best kayy..! :) Insyaallah akan join jika berkesempatan...

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012