Friday, February 28, 2014

TAHNIAH !

Assalammualaikum..

Zara ucapkan TAHNIAH kepada 12 blogger yang tersenarai dalam L.O.V.E Vanilla & chocolate a.k.a list top commentor blog Zara kat list di bawah nuuuuunnnnnn ! nampak tak ?? 

Sempena hari Jumaat yng mulia ni sekaligus, juga merupakan Jumaat terakhir untuk bulan February 2014 ni.. Zara nak hadiahkan TOPUP bernilai RM5 setiap seorang kepada top commentor yang telah tersenarai sebagai tanda terima kasih dari pihak Zara & suami sbb rajin melayan karenah kami dalam blog yang comel ni.. haha.

Topup RM5 setiap seorang 


kepada rakan2 blogger yg xtersenarai, Zara ucapkn ribuan terima kasih juga sbb Zara tauu..ada juga yng rajin datang tp xtinggalkn komen. terima kasih banyak2 yaa. Nak hadiah tak ??? Zara ni tak tentu bagi jenis hadiah sebab Zara xtunggu segmen/giveaway baruu bagi hadiah kat kawan2 blogger.. so just wait & see laa. mana tau lepas ni hadiah ferrari pulak.. hahaha.

my facebook --- > boleh add Zara tak ?

sayang,
*mrshafiezy*

43 comments:

  1. lepas ni,kena komen bnyak2 ler...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tinggalkn pesan kat cbox pon oke.. ^^

      Delete
  2. tahniah kpd pemenang...wahhh..fiza yg terbyk yeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis fizaa ni mmg jejari runcing.. hehe.. rajin datang mlawat blogger2 kan ? ^^

      Delete
  3. alamak, rugi plak tak tersenarai...hheee... congrats you alls...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpaa laa.. mana tau zara ada bagi surprise lagi nnti ntuk kategori lain.. cecehh. haha

      Delete
  4. ehh tq zara..tak sangka kita baru kenal dah byk kali plak lya singgah cne ekk

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum zara.. alhamdullilah. terima kasih banyak zara dan suami. sudi nak beri hadiah pada kami2 ni. hehehee ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam dear.. rezeki ntuk mummy to be.. ^^

      Delete
  6. lahaiii...susah-susah je tau...hihihi...thank you! nak claim kat mana..?

    ReplyDelete
  7. Waaa....tq akak !! Bestnyeee, hehe..

    ReplyDelete
  8. Aihhhhh.....terkejut cik baca shout zarah kat blog cik tadi..tiba2 dapat hadiah pulak...hahahaha..Rupa nya sempena top commentator..wahhhhhh.....Tq zarah...semoga rezeki zrah dan somi semakin bertambah..
    cik dah add dah..nt cik pm no hp ya :)

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada pemenang..yayyyyy topup free...

    ReplyDelete
  10. Ecehhh. ee pun dapat. haha. macehhhh. okay nak add akak =3

    ReplyDelete
  11. Sorry zara lambat singgah...Alhamdulillah..Terima kasih zara :)

    ReplyDelete
  12. salam , singgah sini ! Jyeah , nice gile blog ni , do follow my blog too =D

    ReplyDelete
  13. zara jum support segemn nie lya ada jadi sponser http://blogashalya.blogspot.com/2014/02/segmen-seminggu-hunyeda-blog.html

    ReplyDelete
  14. aaaa x sangkanya! alhamdulillah..thanks zara n hb zara. moga zara n hb sentiasa dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
  15. tak sangka pulak Fiza.. hehe...ok2.. Fiza add yer... time kasih...

    ReplyDelete
  16. haissyyy,,, tkleh jadi nih,, kena comment bebanyak jugak nih,, huhuuu

    ReplyDelete
  17. wah, bestnya dapat topup percuma. hihi :)

    ReplyDelete
  18. alaa.. rugi xjd top comentator sis zara..hehe.. btw thniah kpd pemenang.. :)

    ReplyDelete
  19. Wahh bestyer ada pengomen tegar.. Hihi... Tahniah kepada yang rajen mengomen tu... :D

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012