Wednesday, April 23, 2014

100 Peserta Pertama "Mr & Mrs Hafiezy Mini Giveaway"

Assalamualaikum..


Korang tgolong dalam 100 peserta pertama  Mr & Mrs Hafiezy Mini Giveaway  yang berlangsung arii tu ?? sekira nya iyaa,  korang daa boleh start bagi details pada Zara arii ni alamat surat myurat korang. 

Sila klik sini ------> Senarai Peserta untuk mgetahui kedudukan url blog korang. *100 PESERTA PERTAMA sila email details korang seperti : 
  • Link penyertaan blog 
  • "saya peserta no. ...."
  • Alamat surat menyurat beserta nama penuh 
  • Letak kat subjek email ----> "TUNTUT Namecard & Bookmark"
: : Kemudian, send ke >>> Zara_Nurhaidah@yahoo.com




Esok pengumuman rasmi senarai pemenang, (24.04.2014) tunggu taauu ! .. mueheehe. Kerjasama korang, Zara dan hsbnd sangat hargaii.. terima kasihh tau support kami ! =D

Sayang,
*mrshafiezy*

38 comments:

  1. Salam... Sy peserta ke82... Nnt sy emailkan ea... Thanks...

    ReplyDelete
  2. okeh.. noted.. Fiza emal sekarang jugak.. hihi

    ReplyDelete
  3. No 19..will email to u this nite hihi

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam singgah sini Zara...sayangnyer Diana tak join atas sebab2 tertentu...lappy top meragam...

    ReplyDelete
  5. Salam Zara ...
    Kak Lya dah email ..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum kak zara. saya dah email :)

    ReplyDelete
  7. wah untung mereka. yumida di kedudukan nun jauh ke belakang. hihi

    ReplyDelete
  8. Kitaa tak dapat emel sebab tak join..xD

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum zara, yeayyy. kejap lagi sheila email details yeee. singgah menabung schick sini~~~

    ReplyDelete
  10. alah..trlepas 10 je sis..hihi..110 lapor diri..tak sabar nak tau kptusan esok..hihi

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Zara tq ye, Cikna dh trme awal bln ritu......;-)

      Delete
  12. no 14..:)

    http://macammacamcite.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. alaa tk join pon. tahniahh yg dapat hehe

    ReplyDelete
  14. tahniah kepada mereka..no dah lebih 100 la...huhu

    ReplyDelete
  15. salam...saya peserta ke 88 ...esok saya tuntut hadiah yea...

    ReplyDelete
  16. ok dah sendkat email..sorry ye lambat

    ReplyDelete
  17. saya dah emailkn...agar2 bila sampai

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012