Thursday, April 24, 2014

KEPUTUSAN Pemenang "Mr & Mrs Hafiezy Mini Giveaway"

Assalammualaikum..

tahniah kepada semuaaa ! alhamdulillah.. terima kasih kepada sokongan hangat korang menyempurnakan Mini ga pertama kami. korang mmg osemm ! terima kasih atas tadahan doa yang di berikan.. amin ya rabbal amin =') semoga kita semua sentiasa dalam lindungan Allah swt.. insyallah.

TAHNIAH

Sila klik sini ------> Senarai Peserta untuk mgetahui kedudukan url blog korang. 
Kepada 100 Peserta Pertama ------> Tuntut Namecard & Bookmark 





Pemenang TOP Refferal "Mr & Mrs Hafiezy Mini Giveaway" 
*Wang Tunai RM 50*





Kategori Best Wishes, seriously susah nak pilih.. 10 blog menarik perhatian kami dan sepakat untuk kami kecikkan pemilihan dan memilih sis Yumida untuk kategori BEST WISHES .. 

Pemenang Best Wishes
*Wang Tunai RM 50*

http://umikasum.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html




Pemenang untuk Hadiah tambahan 
*Wang Tunai RM 50*



Pemenang Monopod #1 bernilai RM 45



Pemenang Monopod #2 bernilai RM 45


TAHNIAH


Kepada Pemenang Wang tunai & Monopod, sila antar details korang seperti:

"saya tuntut Wang tunai RM50"
  • link penyertaan blog
  • No.akaun bank beserta nama penuh
"saya tuntut Monopod"
  • link penyertaan blog
  • nama penuh bserta alamat surat myurat
  • saya nak monopod Colour ...... (available colour : hitam, pink, biru)

Siap ? then sent ke >>https://www.facebook.com/zara.nurhaidah


sayang,
*mrshafiezy*

22 comments:

  1. Assalamualaikum yangg, wahh bestnya yumida menang juga. taniah buat kesemua pemenang. heeee

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada para pemenang..<3

    ReplyDelete
  3. wah tahniah kpd semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...Congrats for the Best Wishes sis Yumida.!! and for other winners..
    100 peserta pertama pun dpt jugak..bestnya..xmenang dpt namecard & bookmark pun da buat hti gembira kan..terima kasih byk2 la pd owner nie...ad lgi jgn lupa invite akma!!

    ReplyDelete
  5. tahniah buat pemenang.. Fiza dpt bookmark ngn namecard pun dah seronok sgt.. hehe

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, menang! *senyum sampai ke telinga*

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.... Tahniah pemenang2....

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah...terkezutnya
    wah..hepi...syukur
    thanks zara n hb zara
    tahniah jugak buat peserta lain

    ReplyDelete
  9. salam. wahhh tahniah pd smua pemenang ! :)

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012