Thursday, April 10, 2014

GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME

Assalammualaikum..

CLICK CLICK CLICK

WOahhhh.. pelbagai hadiah menarik ditawarkan dalam Giveaway dari blog Tengkubutang. KOrang dah join ?? Memandangkan follower button blog kami ni dah pulih sepenuh ny, dapat laa mlaksanakan syarat beliau follow blog sponsor.. weeehuuu ! =D 

Just tempek banner kat entry tapi Zara ngan hsbnd nak wish jugak kat sis Tengkubutang.. mehehehe. Kepada Tengkubutang & suami, semoga ikatan perkahwinan yang di bina kekal hingga ke jannah begitu juga kepada semua pasangan suami isteri yang mendirikan rumah tngga. Semoga hubungan yang dibina bkekalan hingga ke syurga dan semoga hubungan suci ini sentiasa dalam rahmat dan lindungan Allah swt. amin ya rabbal amin. =')

sayang,
mrshafiezy

18 comments:

  1. gud luck dear..lya blm trjoin lgi

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum zara, semoga berjaya dan murah rezeki ya. singgah menabung libresse sini~~~

    ReplyDelete
  3. Blogwalking =)
    Jemput join

    Hadiah: Naked 2 Eye shadow, produk Herbalife, bawal rose, BAP cap, sabun collagen, dan banyak lagi !!

    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Hai , salam perkenalan. Jom join. btw saya dari segmen yang sama . goodluck taw. #PrayForMh370

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/giveaway-simple-simple-by-shad.html (21 april 2014)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor.html (23 April 2014)|

    ReplyDelete
  5. Singgah dari GA sama. Wish u good luck (^^,)

    *Jemput join GA saya jg yer. Giveaway [2] : Max & Bella 1st Birthday.TQ.

    ReplyDelete
  6. blogwalking sini dari GA tengkubutang...jom join GA saya

    jom join GA saya :

    http://dia-honey.blogspot.com/2014/05/giveaway-3rd-anniversary-syahoney-kitty.html

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012