Monday, April 21, 2014

Clash of Clan : Sabah Tanah Airku

Assalammualaikum..
Yipppiii ! ari ni takda monday bluess.. muehehe. we"re in war ! sape main Clash of clan ni ?? familiar tak game ni ?? or korang takda main.. Zara ada main, muahaha. Sangat kegilaaan ngan game ni, xtererrr laa tapi i try my bestt nak expert.. huhu. Habit ni hasil dr en.hsbnd.. fuhhhhh.. dah TER- jangkit .. okey.. ~~~~~~
sambil men game dapat jugak bchatting ngan rakan2 tauuu.. best ! my clan Sabah Tanah Airku.. =D




sayang,
*mrshafiezy*

18 comments:

  1. mr.f kita la yang gila main game nie hohoho..lya tak kot :D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum yangg, wahh macam best je. sheila dah lama tak main game kat pc/laptop atau phone kecuali word search. hihiiii mesti main WS sebelum tidur bagi mata ni cepat mengantuk. kihkihhh singgah menabung nissan sini~~~

    ReplyDelete
  3. stress nak tunggu siap satu upgrade. game yang sangat mencabar level kesabaran

    ReplyDelete
  4. Hehehe tak sempat nak main la Zara ..
    Biasanyerr anak2 ngan abah diaorg jer suka layan GAME

    ReplyDelete
  5. bestnya, teringin nak main game semula...

    ReplyDelete
  6. dah lama x main game ni dah..nak mula balik macam malas...

    ReplyDelete
  7. hee macam best ja. seriously akak ninaa dh lama tk main game

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum.... Nasuha blm pernah main tp macam menarik untuk dicuba...

    ReplyDelete
  9. datang sini...follow & klik nuff...

    ReplyDelete
  10. Fiza tak pernah men game nie.. takut addicted.. hehe

    ReplyDelete
  11. hehe tak pernah main lagi..tapi cam menarik ja ^^ nnti nak try

    ReplyDelete
  12. skrg tengah main game pokemon...hehe..dah lama tak main

    ReplyDelete
  13. x pernah main. selalu main candy crush je

    ReplyDelete
  14. fiza tak main game ni..husband je yang suka sangat main ni.

    ReplyDelete
  15. best ka game ne??macam mau ikut menjangkit juga lah...

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012