Wednesday, April 16, 2014

Segmen: Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru



Assalammualaikum blogger Otai HH & rakan2 , Zara & en.hsbnd pemilik blog Cerita Cinta Si Vanilla & Chocolate, link http://mr-mrshafiezy.blogspot.com/ . Umur Zara 24 tahun & hsbnd berumur 28 tahun. Usia blog picisan kami ni plaa baru 7 bulan, 1minggu plus 4 arii.. muehehe. 
Jumlah follower yg addict ngan Vanilla & Chocolate mcm Zara ngan hsbnd dalam blog ni baru 624. Zara bkongsi blog ni ngan en.hsbnd. Dia share tips pasal kerjaya & Zara mbebel kat sini lebih kepada personal sharing. Zara bkongsi blog sb tak slalu ada idea nak update entry, antara dilema blogger newbie. =( Alhamdulillah.. ada nya hsbnd, dia bleh bkongsi sedikit sbyk ntuk update entry. Baru2 ni ada baca pasal niche ssbuah blog. Intipati blog kami rojak.. huhu.. yang rasa boleh share, kami share ngan cara masing2.
p/s : korang newbie ? jom join segmen Uncle HH ni.. yeeahhaa ! =D

sayang,
*mrshafiezy*

33 comments:

  1. selamat bersegmen ya zara..

    pssttt datang dari segmen mak dara...

    ReplyDelete
  2. shark dtg dari segmen yg sama :)
    hebat blog husband n wife nie..
    baru 7 bulan upanyer..
    kusangka dh bertahun blog nie.
    nice~

    ReplyDelete
  3. newbie mcm zara pun follower dah ramai.. hebat la zara...

    ReplyDelete
  4. hai ^^ dari segmen yang sama.. =)

    http://www.hasrulhassan.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-baru-blogspot.html

    ReplyDelete
  5. wah...lebih kurang sama la umur blog tapi blog kak zara lagi hebat..hehe..good luck..=)

    ReplyDelete
  6. Nice entry!=) from segmen mak dara. nak bisnes tapi taktahu nak bisnes apa? jom ke http://www.aimisyahirah.com/2014/04/jom-buka-franchise-sendiri-dengan-cbp.html

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya zara..untung lah ada husb tolong..kalau harapkan husb cik ne..ntah lah...hahhaha

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum zara, all the best yanggg :)

    ReplyDelete
  9. As-Salam. Terima kasih Zara dan suami kerana memberikan sokongan kepada segmen yang saya anjurkan ... moga bertambah ukhwah dan semoga ramai dapat kenali blog ini dengan lebih dekat lagi.

    In Sha Allah ...

    ReplyDelete
  10. Dari segmen HH.. Salam Ukhwah.. Follow jugak

    ReplyDelete
  11. dtg dr segmen yg sama...slmt bersegmen :)

    ReplyDelete
  12. Datang dari segmen yang sama . Goodluck kak zara :)

    ReplyDelete
  13. cm best ja..slmt bsegmen,. insyallah lau smpat nak juga join :D

    ReplyDelete
  14. selamat bersegmen zara :D

    dari segmen yg sama juga :)

    ReplyDelete
  15. muja nak join gak,, tak layak lak,, grrr

    ReplyDelete
  16. assalam kak zara!
    intan singgah dari segmen same..
    salam ukhwah..
    http://intan-heartypewriting.blogspot.com/2014/04/segmenhasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  17. Datang terjah dari segmen yang sama...

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  18. Salam perkenalan dari:-

    http://bulat-mata.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum dan Salam Perkenalan dari www.azzahairi.com. Saya juga datang dari segmen yang sama. Semoga ikatan yang terjalin antara blogger sentiasa kukuh. Ada masa jenguk-jenguklah entri dalam blog saya ye..

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum Zara...selamat bersegmen dan semoga berjaya..

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012