Saturday, April 19, 2014

Info terkini Mr & Mrs Hafiezy Mini Giveaway *WAJIB BACA

Assalammaualaikum..

Pejam celik ari ni 19 hb ! hoho.. malam ni pada jam 9 malam secara rasmi akan TAMAT mini giveaway kami yang daaa blangsung selama 3 minggu sejak 28 Mac yg lepass. So, sini Zara nak bgtauu kat korang bberapa makluman penting.


  • Pengumuman bagi pemenang CASH & MONOPOD akan di lakukan pada 24 April 2014 *bagi ruang pada kami nak cek pyertaan untuk BEST WISHES*
  • Cash RM50 X 2 akan di bank in kan ke akaun pemenang pada 25 April 2014
  • Monopod akan di pos ke alamat pemenang pada 28 April 2014 
  • Bagi 100 peserta pertama memang dah confirm dapat NAMECARD + BOOKMARK Cerita Cinta Vanilla & Coklat akan di pos pada 28hb April 2014
  • 1 HADIAH di tambah untuk ruangan random.org iaitu CASH RM50 !!!!!!!! suka tak ?? muahahaha..

En.hsbnd kini berada di luar kawasan atas urusan kerjaya sejak 14hb lepas dan insyallah akan kembali pada 23 April, sebab tuu umum pemenang lewat sedikit. Kena tunggu en.hsbnd dlu spt yang telah dia jnji ngan Zara .. umum sesama.. muehehe.

Hadiah wang tunai telah ponn kami tambah seperti yg di janjikan sekira ny pyertaan melebihi 100++ . suka tak ?? yeayyy !!=D jom check link peserta terkini -----> TEKAN


sayang,
*mrshafiezy*

28 comments:

  1. Alhamdulillah...bnyak hadiah menarik...

    ReplyDelete
  2. beznye hadiah bertambah
    rezeki siapa la tu ye...
    moga dipermudahkan urusan encik somi

    ReplyDelete
  3. Wah .. bestnya kalau dapat hadiah cash

    ReplyDelete
  4. Wah. Bestnya hadiah. Moga ada rezeki untuk menang :)

    ReplyDelete
  5. wah bertambah..suke2..heheh..sape la yg bertuah tu ek..hee.. semoga dipermudahkan urusan buat husband kak zara.. :)

    ReplyDelete
  6. weee...weeee...x sabar nak tunggu keputusan..
    sapa lah yang bertuah tu ekkkk.....

    ReplyDelete
  7. sweet laa korang berdua ni..tunggu sesame ye..hihi..harap bertuah :)

    ReplyDelete
  8. noted zara... banyak hadiah tu.. hehe

    ReplyDelete
  9. salam singgah. alaaaaaaaaaaa dah terlambat :(

    ReplyDelete
  10. waaah bestnye!harap2 ada rezeki nnt :)

    ReplyDelete
  11. wah bestnya, sha hrp ada rezeki disni :)

    ReplyDelete
  12. Wahh bestnyerrr ..
    Good Luck All ..

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah.. murah rezeki puan zara dan en suami :)

    ReplyDelete
  14. bestnya hadiah, sempat lg x nak join ni? :)

    ReplyDelete
  15. Wow menariknya hadiah2nya
    Moga ada rezki Fuza :)

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah. moga murah rezeki :)

    ReplyDelete
  17. wahh dah tamat..siapala yag bertuah tu yer

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum zara, wahh bestnya. tak sabar tunggu pengumuman tersebut. semoga murah rezeki kalian suami isteri ~~~

    ReplyDelete
  19. besnya ^^ semoga ada rezeki untuk menang :)

    ReplyDelete
  20. excited nak tunggu announcement kalian :)

    ReplyDelete
  21. awesome.. mudah-mudahan ada rezeki.. amin.. :D

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012