Friday, April 11, 2014

DiGi WWWOW Awards 2014

Assalamualaikum..

WOoaaa ! Digi WWWOW Awards 2014 telah pon bjalan skang. Korang ada join tak ? dah register blog masuk dalam awards ni ? Fuhhh.. caya laa ! Zara ucapkan all the best ntuk korang yang join dan yang blom submit tuu.. sila laa submit cepat2 blog korang kalo ada niat nak join.. hehe. 

Zara tak join.. tlaluu mentah. muehehe.  ~.~ Zara cuma jalankn tanggungjwb sbg pengundi. JOM berikan sokongan kpd rakan2 blogger yang join. kalo ada masa tuu.. luangkan 1 minit korang setiap hari undi mereka yang gojes & osemm tuuu.. ikut pilihan korang laa nk VOTE sapa. =D

Bagi mmudahkn Zara ntuk VOTE rakan2 blogger, Zara daaa bookmark blog mereka !..muhehe.. senang terjah mereka setiap arii untuk myumbangkn VOTE.. muehehe.. all the best tau korang =D


sayang,
*mrshafiezy*

31 comments:

  1. sy pun x join..mmg tak layak hehe

    ReplyDelete
  2. Camne nak join DiGi tu? Eh lupa nak bg salam. Assalamualaikum.... Jemput datang rumah ye. Sebenarnya kat rumah saya sedang berjalan satu contest. Jemput join ek. Due date 20/4 ni... Bole menang topup dan buku MUdahnya Menjemput Rezeki.

    ReplyDelete
  3. lya pun tak joinla zara..rasanya memang tak layak hahaha

    ReplyDelete
  4. Goodluck kepada smua yg join :)
    Rasenye tahun lagi susah daripada tahun2 lepas ..

    ReplyDelete
  5. Belum.sempat nk.jengah apa kebenda ni sbnrnya... Good luck kpd yg join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. sama laa.. zara pon xpaham mula2 tuu.. bila search kat google.. Oooo.. fahamm.. =D

      Delete
  6. Kiter pun tak join jugek... :D

    ReplyDelete
  7. hee ninaa pon tk join. rasa kerdil ja nk join pon
    hermm akak join la nnti nk vote ngee

    ReplyDelete
  8. Cik x join.....biar lah cik jadi pengundi jak...mihmihmih

    ReplyDelete
  9. Fiza pun tak join kali nie.. tak otai lagi rasenye.. hehe...

    ReplyDelete
  10. Fiza pun tak join.Tak layak lagi rasanya..huhu..All the best untuk semua calon

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012