Tuesday, February 4, 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you.

http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :
AHR Boutique, WA beauty E'Shoppe, Syiela d'beauty, Zinnia Z A Zinnia, Puteri Jelita Shoppe,
Annia's Health & Beauty Shoppe, Dedeqdewishes Boutique,
Nurul Yui Collection, Nini Bizshop, Reddelima.com




Entri zara ari ni lebih kepada segmen/giveaway.. banyak hadiah menarik di tawarkan plus kita dapat menambahkn rakan blogger yang sedia ada.. wahhh ! seronok nyaa.. apa lagi ?? jom lah join zara ngan peserta blogger yang lain ! all the best semua.. ^^


Sayang,
*mrshafiezy*

31 comments:

  1. datang dari GA yang sama, jemput singgah ke teratak saya ya! :)

    http://www.haneeza.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. akan bgolek ke sana.. ^^ jom blogwalking sesama.. ^^

      Delete
  2. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  3. All the best. IM tak join lagi. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik ?? jom laa join skali.. byuk hadiah menarik pluss.. ramai kawan tauu.. ^^

      Delete
  4. hai... say dr segmen sama.. dtg singgah sini.. & done follow..

    jemput singgah ke segmen saya pulak.. kalau boleh jemput la follow skali.. hehe..

    http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    gudluck..

    ^_^

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen zara...semoga berjya yaaa..

    ReplyDelete
  6. Singgah dari GA yang sama: http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    Goodluck! ^_^

    ReplyDelete
  7. hai, saya datang singgah sini dari http://nikainaa.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    jmeput singgah ke blog saya pula :)

    ReplyDelete
  8. salam..singgah sini sambil tmbh trafik :) n derma apa yang patut ;)
    dri GA yg sama
    http://zanahassan-zana.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    good luck!!

    ReplyDelete
  9. segmen yyang samaaaaa kak ! hehehe done follow. eh... lama dah follow actually. hahahaks

    ReplyDelete
  10. Good luck
    singgah sini
    blackground kita sama

    http://www.iuzira.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  11. Hi dear! :) I wish you goodluck yeah!
    Lysa datang menjenguk dari GA yang sama ^^

    http://celotehgadistwitter.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  12. Good Luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  13. Salam , Nad singgah dari giveaway yang sama . All the best :) Blog Nad sini :)

    ReplyDelete
  14. Good Luck :) Singgah dari GA yang sama
    http://justforfund.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  15. thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
    senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
    good Luck :)



    admin,
    www.duniashida.com

    ReplyDelete
  16. saya datang dari GA yang sama. Mau mengawal kawasan disini Hihihi, kalau sudi, jom berbalas kunjungan
    http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  17. Haii . Nad dtg dari ga yg same :) jemput visit !
    http://mycharmingcrush.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  18. Good luck.. datang dari GA yg sama.. :)

    http://www.munirahizzan.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  19. Singgah dari GA yg sama..done follow..good luck ek ^^

    PENCARIAN SPONSOR GIVEAWAY

    ReplyDelete
  20. Good Luck !

    http://diaryoflittlepwincess.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum w.b.t.. Walaupun giveaway di dah close dan rasanya dah ada pemenang, Eraz guna senarai nama ni untuk terjah blog rakan-rakan yang lain.. Kira nak berkenalan la ni.. Hehe..

    Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

    http://www.erazfadli.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  22. HYE! Blogwalking here. Jemput join Giveaway saya pula :)
    http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012