Tuesday, February 11, 2014

MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

Assalammualaikum..

click click click

Dear Tengkubutang *meoww..meoww*.. hoho. happy bornday, semoga sehat selalu di samping insan dan keluarga tersayang. Zara doa kan juga semoga di murahkan rezeki dan kehidupan tengkubutang bsama keluarga dalam redha Illahi setiap masa. insyallah.. amin. then, zara doa kan juga semoga tengkubutang awet muda slalu..hoho.. amin Ya rabbal amin.. 

Korang dah join ? banyak hadiah menarik di tawarkan tau ! if korang ada follow zara, inform yaa.. nnti zara follow korang balek. selamat bsegmen !


sayang,
*mrshafiezy*

22 comments:

  1. best of luck zara..sy join jugak..hehe :'D

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya zara....wooo...kalau dapat banyak hadiah share2 lah...kohkohkoh

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Wewee. . All the best ntuk smua pserta ^^

      Delete
  4. selamat brsegmen zara..kita suda join ;)

    ReplyDelete
  5. salam..
    datang blogwalking dari giveaway yang sama.
    all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    ReplyDelete
  6. Salam Ukhwah Zara
    akak join juga ;)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..singgah dari GA yang sama and blogwalking here.dah follow awak..jemput singgah and follow my blog too..Good luck and all da best!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dan salam singgah sabtu Zara dari segmen yang sama...semoga berjaya..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum .. saya datang terjahh anda dari segmen yang sama sambil follow.. Good Luck

    http://aisyah4594.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    ReplyDelete
  10. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Mini Giveaway TengkuButang

    Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

    Goodluck! =)

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012