Tuesday, February 11, 2014

Perlu ke H12-media.com ?

Assalammualaikum..

Zara baru join hari ni setelah menunggu proses penerimaan dari pihak H12 semalaman.. hoho. apa yang korang perlu tahu mengenai H12-media.com ialah :
*syarikat pengiklanan yang menyediakan peluang untuk kita (blogger) menjana pendapatan. Contoh lebih kurang seperti komly, Nuffnang, churp2, 8share.
*if korang rasa blog korang konsisten, menerima visitor mcecah 3-4k dan ke atas, sila lah join sekali.
*Dan sekira nya korang nak try peluang pendapatan lain selain mharap 8share, nuffnang, etc ntuk dapat duit hasil berblog, jom join zara dan rakan2 blogger lain kat sini .

...........................................

If korang rasa ragu2, contoh nya :
"aku xaktif dlm blog, tapi nak join.. macamana ?"
"aku nak juga join tapi blog aku xramai visitor"
"perlu ke H12 ni tempek kat blog aku, banyak dah iklan nuffnang ngan 8share kat sini"


jawapan zara :: Its depend on urself, dear. but sboleh2 nya, jan lepaskan peluang ni. if blog xrmai visitor dan korang bimbang pasal tu, this is courage ntuk kita promote blog. rajinkan blogwalking spya dapat feedback balik. i'll try my best join this media advertising even blog zara baru dan pv belom mcecah 3-4k sehari at least zara cuba.. korang xnak cuba ?? jom2 join zara .. hoho.

kredit to sis Fiza, jadik tutor Zara register H12-Media.com.. terima kasih sis.

klik -----> PENDAFTARAN sekarang ! 
2. Isikan butir peribadi dengan lengkap dengan emel yang valid.
3. Buka emel pengesahan yang dihantar ke emel yang anda daftarkan.
4. Login web H12 Media 
5. Pilih button Web Sites untuk pendaftaran web/blog anda.
6. Klik "Add New Website" , pastekan nama/domain blog anda dala ruangan URL.
7. Pilih "Add a meta tag into your website", dan copy meta tag yang diberikan kedalam coding HTML blog anda selepas code <head>.
8. Tick button I accept the rule ***** dan klik Verify & Add to my acount.
9. Tunggu emel pengesahan dari pihak H12 Media dalam masa 24jam.


Sayang,
*mrshafiezy*

14 comments:

  1. sebelum ni pernah pasang kat blog jugak, tapi ramai yang komen macam blog berat nak load so buang sekejap... nak edit2 dulu apa patut bila dah stabil nanti baru letak balik iklan H12-Media ni. Hehe

    Oh ya, saya ada anjurkan sebuah contest mudah buat blogger semua, hadiahnya merupakan wang tunai bernilai RM2000. Jemput awak untuk join sekali ya, boleh baca details lebih lanjut di ->> http://www.azri.my/2014/01/contest-kembara-kemboja.html

    Terima Kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waooo.. besar nya jumlah hadiah tuuu.. ^^

      Delete
  2. nak joi..tapi rasa sayang pulak geli2 nuff tu babe...hihihi
    tapi rase mcm nak join jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zara Curg kejap ngan cik nuffnang.. huhu.. ^^ join jgn xjoin.. hoho

      Delete
  3. Replies
    1. Yup.. zara pon nak cuba nasib, try ads ni pulak.. hehe

      Delete
  4. Assalamualaikum.. macam best je zara.. ingat nak join juga la..

    ReplyDelete
  5. macam best..tapi tunggula nuffnang tu tgl sikit lagi nak cukupkan cashout..rasa rugi nnt :)

    ReplyDelete
  6. wah thankss~~ dah lama Zam dok fikir sal ni, ingatkan iklan tu zalora yg tawarkan kt blogger.. rupanya H12

    ReplyDelete
  7. yumida belum lg buat
    maybe hujung bulan 3 nanti apply h12

    ReplyDelete
  8. rasa nak join juga lah. dia tak ada syarat yang susah kan?

    ReplyDelete
  9. tak rugi join..at least boleh jana income sesambil berblog..kan zara :)

    ReplyDelete
  10. nak join..tapi tak berkesempatan lagi ngee..dh dgr byk testimoni h12 ni bagus. nk sgt cuba. thanks for sharing zara

    ReplyDelete
  11. tq untuk artikel.. macam bercadang jugak nak try benda nih.. ramai blogger top yang review bagus.. nuffnang?. dah boleh lupakan rasanya.. ;)

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012