Friday, February 21, 2014

saya minta maaf

Assaalammualaikum..

Zara received confirmation letter ntuk jawatan zara skang ni dari majikan. aik ? rasa nya blom genap 3bulan lagi zara kat sni. but, zara tolak untuk turunkn tandatgn sebab kemungkinan husbnd zara kena transfer ke cawangan lain tahun ni amat tinggi bbanding tahun2 sebelum ni. 

saya minta maaf, en.bos. Dari apa jg yg Zara buat, zara utamakn hsbnd. if di beri kenaikan gaji sekali pun..zara tetap xnak sign. terima kasih bos, sbb mmahami.


sayang,
*mrshafiezy*

17 comments:

  1. alahai! xpela..mgkn ada rezeki kat tempat lain kot :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye..insyallah.. if rezeki xpnjg kat sni.. pasti Allah letak kat tmpat lain.. heheh.

      Delete
  2. Assalamualaikum zara, takpelah. maybe rezeki lain ada untuk zara...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam dear.. yup.. mgkin yg lbh baik.. insyallah.. hehehe. ke manba suami berada, kat situu la zaraa.. hoho

      Delete
  3. kene ikut hasben... rezeki ada kat mana2 pun

    ReplyDelete
  4. mana tau rezki dapat baby .. berlipat ganda rezkinya .. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..amin ya rabbala amin!!! insyallah.. mana tau kan..hoho. rezeki dr Allah tu kita xtau.. bmcm2 pintu rezeki..

      Delete
  5. btl tu zara..kita pun bila dah kawin nnt akan brpindah jauh suda nie kat sandakan..paksala resign.mungkin ada rezki d tmpt lain plak kan.insyallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. lumrah .. ikut suami kan. hehehe.. xpa.. pgalamn baru kat tmpt baruu.. hehehe

      Delete
  6. takpe zara,rezeki zara mungkin ditempat lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin kan, sis.. hehe.. insyallah .. ^^

      Delete
  7. takpe.. utamakan yg lebih utama terlebih dahulu. rezeki ada dimana2. kan? :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah Zara..tak apa tak ada rezeki tu..In Shaa Allah ada yang lebih baik untuk zara tu...

    ReplyDelete
  9. bagusnye zara.. mmg taat pada suami sbb itu la yg terbaik.. alhamdullillah.. lepas nie mn th dpt tempat kerja yg lebih elok kan... kalau Fiza tak tahu la boleh buat keputusan mcm nie atau tak..

    ReplyDelete
  10. Tempat seorang isteri dcc suami tercinta ...
    Moga ini pilihan TERBAIK zara ...

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012