Tuesday, February 4, 2014

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014

Assalammualaikum..

Intan Berlian Mega Giveaway 2014




Zara join giveaway lagii.. hoho. Bagi korang yang blom sertai, jom sertai meriahkn giveaway ni. Menang kalah tak payah berkira yang penting dapat tambah kenalan blogger dan support anjuran sesama blogger. If korang dah sertai, jom blogwalking bersama zara dan peserta2 blogger yang lain.. jom2 !!

Sayang,
*mrshafiezy*

18 comments:

  1. Selamat berjaya dalam giveaway ni ....

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. weweeee.. mcuba nasib smbil support.. ^^

      Delete
  3. Replies
    1. insyallah.. dah join tak ?? jom blogwalking sesama.. ^^

      Delete
  4. all the best.. selamat bersegmen ^_^

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. zara dah tunaikan tggjwb mgundi.. hoho.. all the best yaa acik ! ^^

      Delete
  5. Assalamualaikum zaza, semoga berjaya dan murah rezeki. sheila pun dah joined. hehee (",)

    ReplyDelete
  6. good luck :D (blm smpt terjah lagi segmen intanberlian tu...)

    ReplyDelete
  7. ramai nye join...cik pon nak join jugak lah nanti...semoga berjaya zaraaa...

    ReplyDelete
  8. hi..sy join juga.. Good luck ye... :) meh singgah blog sy.. http://sweetlittlemom.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Saya datang dari planet marikh, ditugaskan untuk meronda di kawasan
    ini, sila beri kerjasama kepada kami. sebarang pertanyaan bolelah terbang ke sini. http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012