Wednesday, February 12, 2014

Jealous !

Assalammualaikum..

Zara jealous ngan blogger2 kat semenanjung tuuu.. sangat jealous oke ! huhu.. dapat attend event tkini yang di uar2kan tuu laa.. Sepetang bersama Blogger (SBB) 2014 . If zara tinggal kat sana, confirm attend ! sbb zara tak perna lagi attend event2 blogger ni.. hoho. Dulu ada event sempena berbuka puasa diadakan untuk blogger Sabahan, tak silap di anjurkan oleh Kak Uzu yang comel loteh tuu.. hehe. 
Masa tu zara tak dapat attend sebab kebetulan suami ajak bbuka kat luar, suami memang dah plan seminggu sebelum tuu.. ter- sama pulak waktu ngan event bbuka puasa oleh kak uzu masa tu. So..tak dapat lah zara attend.. sob..sob..sob..
Hope blogger sabah ada buat event lagi pasni.. sure zara akan datang if takda aral melintang. Dapat juga suai kenal ngan blogger2 dari alam maya ni.. sure best kan ? hoho

 Jana pendapatan dengan blog ----> Daftar sekarang !


sayang,
*mrshafiezy*

19 comments:

  1. Assalamualaikum zara.. pindah ke Semenanjung sini.. senang sikit nak berjalan. hehe sheila selalu gak join event2 blogger dulu, sekarang takdapat la nak join.. Perut dah kedepan, kena banyak rest... Sheila pun nak g sepetang bersama blogger, tapi takda can la T__________T

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.. hehe.. if husbnd kena trnsfer kat sna kot, bru dapat pindah smnjung.. huhu..

      Delete
    2. in shaa Allah, semoga dipermudahkan ye zara (",)

      Delete
  2. so bila la kita dpt jumpa nie zara :)..haah kan msti best.kta tak pernah lagi merasa jumpa2 para2 bloger nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak nya bila ya ? hehe.. kalo datang kk.. inform zara yaa.. mana tau bole hang out sama.. ^^

      Delete
  3. yaya tak join sebab busy dengan study huhu. kak zara meyh lah pindah semenanjung. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. oohhh.. xpa.. next tym bole pegi if ada event lg. lg pon blogger kat smnjung aktif buat event.. huhu.. sgt jeles... ~.~

      Delete
  4. salam ukhuwah dan ziarah dari bunda..

    ReplyDelete
  5. wah..ramai otai akan berkumpul tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup ! tu laa pasal.. huhu.. bleh make a friend then eratkn sillaturrahim.. event ni best, sb hbgn kawan tuu xtumpu kat alam maya ja.. thats why if zara have a chance.. mmg zara akan pegii.. tapi xda.. huhu

      Delete
  6. InshaAllah ade rezeki kita jumpe reramai nanti ye zara. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah.. if pnjg umur kelak.. dpt laa jumpa. mana tau husbnd kena trnsfer kat sna.. xpon.. zara yg kena trnsfer kat smnjung.. dapat la jumpaa.. ^^

      Delete
  7. Zara.....sini lah datang sandakan..kita detim2..hahh
    2 lah..untung durang kan..senang jak mau datang..kalau cik nama jak senegri tapi jauh beb kalau mau p kk tu..ibarat dari perlis ke johor 2..

    ReplyDelete
  8. takpe takpe.. insyaAllah ada peluang lain kali yaa... saya pun tak pernah join lagi even kerja di KL..hehe...

    ReplyDelete
  9. shark join..
    hehhe..
    sila jeles lagi yer :p

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012