Thursday, February 13, 2014

Pondan ??

Assalammualaikum..





Zara ttarik ngan entry abang Ben kemarin  pasal lipas. Seriously, lipas ! haha. Lelaki geli atau takut pada serangga kecik si kipas lipas ni ? actually mereka lebih kepada geli but itu bukan makna nya mereka ni pondan oke. thats is a normal thing if you have kinda feeling like that.. tmasuk laa lelaki. Dorang kan manusia juga.. normal laa tu if geli ngan benda kecik macam tuuu.. hehe.

Zara teringt masa sminggu lepas majlis kawen, ada satu malam tu masa nak masuk tido.. zara nampak lipas kat luar bilik then abaikan tapi suami pulak dah laju pecut siap lompat atas tilam ! seriuosly ?? zara btol2 tkejut then dari situuu laa zara baru tauu rupa nya suami geli kat lipass !! haha..  jadik heroin sekejap selamatkn suami dr pakcik lipas.. hoho. 

Sayang,
*mrshafiezy*

26 comments:

  1. Assalamualaikum zara, hehe setiap orang ada kelebihan dan kekurangan kann? Macam sheila geli kucing, suami geli lipas. So ada give and take bila masuk part binatang gini. hihii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam dear.. btol tu.. ada pula org kata : llki pondan kalo takut lipas. actually bukan takut cuma geli sb lipas kotor then byk kaki pulak tu.. kalo zara nmpk lipas mmg hapuskan trusss.. ^^

      Delete
  2. Replies
    1. takut lipas bukn mksd llki tu pondan..but certain person anggap mcm tuu.. pelik sgt.. hehe

      Delete
  3. ehehe kita tak geli tapi tak suka busuk tu lipas & kotor

    ReplyDelete
  4. ehehe.. comel betul..

    sy pun x suka lipas..mmg lari jauh2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh zara selamatkn ! mana lipas tuuu ?? hoho

      Delete
  5. lipas sepetutnya semua org geli..
    satu fakta yang org tak tau pasal lipas,
    lipas adalah serangga paling kotor,
    kalu x percaya bleh tgk lipas bawah mikroskop.
    mmg geli :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangatttt pgotorrrr ! zara kalo nmpk lipas msti p hapuskknn .. dah tgk pakai ggogle search td pasal lipass... euwwwwww !

      Delete
  6. hahaha. ada jugak ee jumpa laki macam ni. but thts normal thg. kalau dah suka lipas siap membela. lagi parah. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eeeuww.. ada certain country yg jadi kn lipas sbg mknn jg kan ?? eeee !

      Delete
  7. serius?hehehe..ade je yang lelaki geli or takut tapi perempuan berani kan..comel lak lelaki camtu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm susa zara nak pcaya suami geli kat lipas msa tu.. haha. but thats is a fact dan bg zara pun, its kinda cute ! ^^

      Delete
  8. memang ada lelaki yg begitu zara...pengaruh masa kecik kot...haha
    itu normal laa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. bg zara its cute ada sikap fobia kat serangga kecik2 ni.. ^^

      Delete
  9. macam saya dengan suami pun kami geli sebab bau dia tu busuk kalau melekat kat baju memang susah nak hilang.boleh bau satu rumah bau lipas tu..

    ReplyDelete
  10. hahahaa...lucu pula kan zarah...tapi somi cik pun takut lipas juga..alahaiiiiiii...

    ReplyDelete
  11. zam geli gak tgk lipas, tapi- bila tengok je lipas bukan lari, sibuk cari getah, penyapu lidi nak bantai lipas tu.. kalau takde, zam sepak je lipas tu jauh2 dgn penuh kegeraman.. benci lipas!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lupa nk gtau.. ni entri penjelasan utk caption yg kecik tu.. huhu sorry ek : http://bit.ly/1eS6RVN

      Delete
  12. hey, selalu lelaki yang taut lipas ni hensem2 belake. hahaha (diri sendiri pon takut lipas)

    singgah2 la sini pulak :)

    ReplyDelete
  13. hahahahhah memang ada lelaki takut lipas... adik acik pengeli dengan lipas

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012