Friday, February 14, 2014

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)

Assalammualaikum..
Salam Melancong!

Setiap kali sally pergi bercuti...blog sally akan adakan GA yang bertujuan untuk memberi cenderahati kepada rakan-rakan blogger...Apa salahnya berkongsi kegembiraan dan kenangan kan..? Untuk percutian kali ni...Sally nak buat GA yang ketiga...sebab tak mampu nak beli souvenirs untuk semua orang ...hihihi...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html


Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3).
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML, dalam entry, jawab satu soalan yg senang, "Kemana Sally nak pergi kali ni?" dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen
GiveAway berlangsung selama 2 hari bermula 14/2/2014 sehingga 15/2/2014.

5 orang blogger yang bertuah akan menerima souvenirs (undian melalui random.org)


"KE mana Sally nak pergi kali ni ? " - KOREA ! kot ? zara bantaii jaa ni sb zara teringin nak pegi korea.. hohoho

Sayang,
*mrshafiezy*

20 comments:

  1. Assalamualaikum zara, wahh bestnya! suka kalau dapat souvernier ni. hehe semoga berjaya dan murah rezeki ya zara. hehehe (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam dear.. insyallah.. jom join sama ! ^^

      Delete
  2. Good luck, dari GA yg sama :)

    http://norshafikahaf.blogspot.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah Jumaat yang mulia dan penghulu segala hari dik...selamat bersegmen dan semoga berjaya..InsyAllah nak join jgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam dear.. insyallah. jom2 meriahkn sesama ! ^^

      Delete
  4. wahh gud luck zara..kita pun baru join ehehe..thank's zara bagi information.nnti nak buat test hiv kat putatan la lagi dekat sgt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. weweee ! all the best ashaa.. ^^ aik ?? asha tggl kat mana ni ? mana tau bole jumpa.. hoho

      Delete
  5. salam..dari segmen yg sama.. http://thescreammer.blogspot.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.. wewee ! all the best dear ! ^^

      Delete
  6. gud luck! bw here :)
    mne la sis sally nk pegi zarah kan? huhu
    nice to met u
    ur new frens here is MG

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen sama..
    http://www.kisahsidairy.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
    good luck and happy blogging ye..

    ReplyDelete
  8. Hehee akk pun salah jwb.
    Zara skrg dok sabah ke? Akk tringin mkn kuih cincin,mhl x ye.

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang nak berkenalan dengan peserta Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)..

    http://www.erazfadli.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012