Friday, February 7, 2014

peti surat blog

Assalammualaikum..

Sampai ofiss, on the spot buka blog.. hoho. Every time before zara nak bjogging pagi ke blog2 lain, zara akan make sure chek peti surat blog zara.. wajib baca apa yng kawan2 blogger pesan.. hoho. pagi ni sedikit tkejuut bila baca satu pesanan :



Agak suspen pesanan yng di tinggalkn siap pakai caps lock kat situuuu.. hehe.. 

Sayang,
*mrshafiezy*

27 comments:

  1. Assalamualaikum zara. hahaha siap pakai CAPSLOCK lagi tu. warning habis. hihi. zara dah tengok ke website tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumuussalam dear ! ^^ blomm.. 50/50 hati nak klik.. takut viruss pulak.. tapi kalo xclik, mana tau kawan2 blogger try nak myakat zara kan.. hahaha. better amik langkah bhati2.. skang ni, mcm2 bleh jadi.. lagi2 hackers.. aiyoo.. minta di jauhkn.. amin. ~.~

      Delete
  2. dah macam waening plak zara hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasall.. hahaha.. mcm marah jaa tuuu.. ~.~ mungkin teknik dia kot nak tarik readers mcm tu ?

      Delete
  3. wow. agak psyco.
    jemput singgah :)
    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thats right ! zara tpinga2 trus lepas baca.. hahahaha.. pndai main psiko kn..

      Delete
  4. Replies
    1. eeeee.. minta di jauhkn.. huhuu.. hope bukan dr sumber yg kita tak ingini.

      Delete
  5. hamboii..ayt capslock lg tu..hihi.. mybe suruh sis bukak link dye dulu tu..keunikkan dye tinggalkan jejak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin juga kan ? insyallah nnti zara pegi mziarahi dia .. hope bkn dr sumber yg xtntu2.. ^^

      Delete
  6. hamboi kemain lagi die tu. warning sangatttt =.=' kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu.. mgkin teknik dia tarik phatian readers mcm tu.. tp.. mnakutkn pulak.. hohoho

      Delete
  7. kah3,, makin cakap gitu makin tak nak jenguk :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu mujaa.. zara rasa 50/50 nak jenguk balik .. ~.~ ! agak mcabar juga kalo teknik bloggers nak tarik readers mcm ni.. hehehe

      Delete
  8. hehe menakutkan. macam nak marah ada jugak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa.. zara pon ikut saspen sbentar.. haha

      Delete
  9. hahhaaa.....amboi caps Lock lagi tu..
    sekali cik buka...alahhhhh pelaburan rupanya....kohkohkoh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aikk ?? dah buka ?? zara pon bru click ni ! hahahah.. pasal investment pulak kan.. pandai psiko laa dia ni.. haha.

      Delete
  10. pandai juga awak tarik minat org lain nk klik blog org itu. hehehe

    ReplyDelete
  11. kemain CAPSLOCK lagi tu..salah satu cara nak suruh orang click buat sometimes just trick kan.

    ReplyDelete
  12. kalau kat shoutbox memang ada banyak tricky nya. kena letak cursor dan check url web nya :)

    ReplyDelete
  13. biasanya kalau ayat lain macam jee mestii iklan jee semata2..

    ReplyDelete
  14. ina pun adaaaaaaaaaaaa huhuhu sedih lah kan hmm entah malas nak klik hukhuk padan muka:p

    ReplyDelete
  15. Dieba pun dapat jugak macam zana tu.. tapi sampai sekarang tak klik lagi.. hehehe..

    ReplyDelete
  16. Cikgu Faiz pon ada dapat mesej camtu. huhu. tak klik pon :)

    ReplyDelete
  17. maybe nak suruh Zara notice kot...hehehe

    http://vitaminboutique.blogspot.com/

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012